Автор Тема: До нас їдуть москалі!  (Прочитано 5539 раз)

falkor12

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 6
  • Карма: +0/-0
    • Просмотр профиля
До нас їдуть москалі!
« : Августа 15, 2009, 12:59:36 »

Окупанти? Нє! Творча дружня місія!

Вперше за чотирьохрічну історію літературно-мистецького андеграундного фестивалю «День Незалежності з Махном» на фестивалі виступатиме музичний гурт з Росії (з міста Санкт-Петербургу).
Фестиваль, який представляє собою вибухову суміш патріотизму та волелюбства вже тішили своїми піснями закордонні гурти. Але в попередні роки іноземці приїжджали з Молдови («Здоб ші здуб») та Білорусі («Джамбібум», «IQ-48»).
Участь російської команди для фестивалю, який організовує мистецьке об’єднання «Остання барикада», що відоме своєю підтримкою української культури та принциповістю, можна стати несподіванкою фесту.
Отже, «Остання Барикада», щоб збільшити інтригу, ще й погрожує тим , що російський гурт може стати хедлайнером в один із днів фестивалю.
А якщо врахувати, що петербурзький гурт зветься не інакше, як «Свобода», то може виникнути інше питання: а чи впустять такий волелюбний гурт після виступу на найбільш волелюбному фесті зворотно у Росію?  За останньою інформацією, попри ризик опинитися в статусі політичних емігранті, російська «Свобода» все таки виступить на фестивалі «День Незалежності з Махном».

А «Остання Барикада» гарантує, що це буде музична бомба!



P.S. текст писав Сашко Недоній

P.P.S. З огляду на територіальне перебування гурту «Свобода» в центрі російської культури, завдяки саме цій російській культурі деякі тексти гурту містять у себе ненормативну лексику. Тому МО «Остання Барикада» не рекомендує під час виступу гурту знаходиться на концертному майданчику неповнолітнім.

P.P.S. Попри  неординарну лексику пісень гурту “Свобода» виступ гурту все ж таки санкціоновано Громадською Комісією з питань захисту суспільної моралі.