Автор Тема: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..  (Прочитано 26173 раз)

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« : Октября 19, 2012, 12:58:30 »
Дворники на Черемушках потеряли работу из-за того, что «плохо встретили» Януковича
Как отмечают уволенные одесситы, которые работали в ЖКС дворниками, а также занимали другие должности, увольнения начались вскоре после визита в Одессу президента. Чистку кадровых рядов сотрудников, новый начальник ЖКС объяснил тем, что президент "остался недоволен тем, как его встретили".
 
 Чтобы разобраться в ситуации и добиться справедливости, лишившиеся работы одесские дворники написали коллективное письмо В.Януковичу.
 
 "Уважаемый Виктор Федорович, - пишут авторы письма, = после Вашего отъезда в ЖКС начались массовые увольнения. Сначала убрали начальника ЖКС Билюченко Оксану Анатольевну, затем начальников участков №№ 1, 2, 8, мастеров, сантехников, разнорабочих, а сейчас хотят и нас уволить. И все это потому, что как говорит новый начальник Панков Юрий Михайлович, которого нам прислали, мы плохо встретили Вас, и Вы остались недовольны. Если это так, Виктор Федорович, то Вы должны знать, что мы, простые люди, ни в чем не виноваты!
 
 Мы честно работали, старались, чтобы Вы остались довольны нашим городом и нашей работой. Мы вымыли щетками асфальт по улице Космонавтов, красили фасады домов, работали с 5 утра и до глубокой ночи…
 
 Мы просим Вас, Виктор Федорович, принять справедливое решение и защитить нас. Если в чем-то есть наша вина — объясните, пожалуйста. Если же нет, пусть отвечают те, кто этого заслуживает. Уверены, что Вам небезразлична судьба простых граждан, и Вы нам обязательно ответите".
 
 Документы, приложенные к подписанному обращению, свидетельствуют, что всех уже уволенных рядовых сотрудников ЖКС "Черемушки" увольняли не по статье (это было бы никак невозможно) - они все как один писали "прошу уволить меня по соглашению сторон". Что, говорят, "очень гуманно": при такой формулировке уволенный работник может стать на учет в центр занятости и начать получать пособие по безработице не через три месяца, а уже на восьмой день.
http://bezpr.net/read/dvorniki_na_cheremushkah_poteryali_rabotu_iz-za_togo_chto_ploho_vstretili_y/

Звільнили санітарку, що насмілилася нагадати Азарову про з/п медиків
Зіпсувала візит до потьомкінського села!

 Санітарка Одеської обласної клінічної лікарні, яка попросила прем'єр-міністра Миколи Азарова підняти зарплати медикам, під тиском написала заяву про звільнення.

 Про це повідомили джерела в лікарні.

 Жінка працювала в реанімаційному відділенні і була звільнена у зв'язку з досягненням пенсійного віку, однак, як стверджують джерела, написати заяву про звільнення її змусили.

 Нагадаємо, в ході свого робочого візиту до Одеси прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідав Одеську обласну клінічну лікарню, де поспілкувався з медиками.

 Жінка нагадала політику про низькі зарплати медиків, але цей діалог явно припав Миколі Азарову не до душі: вислухавши її претензії, глава уряду сказав, що він не може давати обіцянок перетворити країну на наступний день, а робить те, що в його силах.
http://infocorn.org.ua/materials/news/Zvilnili_sanitarku_shcho_nasmililasya_nagadati_Azarovu_pro_zp_medikiv/53218


І таких новин вистачає ....

andy

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 2 245
  • Карма: +1/-5001
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #1 : Октября 19, 2012, 16:08:48 »
Ну так зачем они пишут Януковичу? Надо писать в Спортлото. Итог будет лучше.
«Понял, что намазываю масло на хлеб очень уж по-бандеровски. А манера накладывать салат - вообще экстремистская. Теперь боюсь заваривать чай.»

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #2 : Октября 19, 2012, 20:00:54 »
Боюся що поштові відділення можуть закрити щоб не писали :)

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #3 : Октября 19, 2012, 20:05:23 »
Ну так зачем они пишут Януковичу? Надо писать в Спортлото. Итог будет лучше.
тоді треба було так написати..
 "якщо ви не відповісте - ми напишем в Спортлото!"... :)

andy

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 2 245
  • Карма: +1/-5001
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #4 : Октября 19, 2012, 20:29:09 »
тоді треба було так написати..
 "якщо ви не відповісте - ми напишем в Спортлото!"... :)

Искренне не понимаю веру долбоёбов в доброго царя.
«Ну типа он же все может, просто ему наверное рассказывают не так!»
«Понял, что намазываю масло на хлеб очень уж по-бандеровски. А манера накладывать салат - вообще экстремистская. Теперь боюсь заваривать чай.»

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #5 : Октября 19, 2012, 21:37:47 »
Лист Тимошенко до вітьки) . Можна не любити Юлю , можна що завгодно про неї говорити, але те що Тимошенко в таких умовах має 10*0 на свою користь факт. Команда маньяків в начолі свого шехфа хама хотіла принизити її.....і що з цього вийшло тепер увесь світ буде тикати пальцем що вітя дивиться як вона пісяє на унітазі... Після такого треба застрелитися  ...

Повний текст відкритого листа Юлії Тимошенко:
 
 Вікторе Федоровичу!
 
Вчора у пересувній в’язниці, в яку ви перетворили мою лікарняну палату, я побачила по всіх каналах вашого телебачення відеозаписи мого тюремного побуту, знятого прихованими відеокамерами. Враховуючи крайню аморальність цього вашого вчинку, вирішила написати вам відкритого листа.
 
По-перше, я підтверджую автентичність цих матеріалів на 90% їх обсягу. Особливо в тій частині, яка стосується моїх занять лікувальною фізкультурою з лікарем реабілітологом в кімнаті для медичних процедур.
 
По-друге, відеозаписи в процедурній кімнаті та інших приміщеннях зроблені прихованими камерами відеоспостереження, які встановлені за вашим особистим дорученням. Тепер факт наявності постійної прихованої відеозйомки є доведеним, і це є вашим кримінальним злочином.
 
По-третє, значна частина медичних заходів, які проводяться в цій процедурній кімнаті, потребує повного зняття одягу, і приховані відеокамери це все фіксували та продовжують фіксувати в безперервному режимі весь період мого лікування. А це вже моральний злочин, який ви робите.
 
По-четверте, працівники колонії, які мене підтримують, після оприлюднення цих відеозаписів на каналах телебачення передали мені точний план розташування всіх прихованих відеокамер, які встановлені за вашим дорученням в приміщеннях, де я перебуваю. Суспільству, можливо, буде цікаво дізнатися, що три відеокамери встановлені в кімнаті для конфіденційних зустрічей із захисниками, дві приховані відеокамери безпосередньо в душовій кабінці та по одній над кожним з двох унітазів (вибачте за деталі). Камер скритого відеоспостереження встановлено таку кількість, що від них неможливо ніде сховатися ні вдень, ні вночі.
 
І останнє, в спеціальній кімнаті біля моєї тюремної палати розміщені монітори цілодобового відеоспостереження за мною, яке здійснюють виключно чоловіки-офіцери, які працюють в колонії, чоловіки-офіцери, які працюють в прокуратурі, це покривають, чоловіки-офіцери, які працюють в СБУ, це технічно забезпечують. Це робиться демонстративно, відверто, у мене на очах, вочевидь, для додаткового психологічного тиску. На жаль, який президент, такі й офіцери, які його обслуговують.
 
Ці відеозаписи щоденно передаються вам в електронному форматі.
 
У зв’язку з цими обставинами у мене немає до вас ніяких прохань або пропозицій.
 
Просити вас припинити це неподобство? Так ви самі це організували. Попросити порушити кримінальні справи проти виконавців цієї брудної роботи? Так хіба ваш генеральний прокурор порушить проти вас кримінальну справу? Ви — ідеолог, організатор і виконавець цього безпрецедентного за своєю огидністю дійства. Саме тому у мене до вас є тільки три питання, на які прошу вас відповісти публічно.
 
По-перше, що ви особисто хочете побачити на відеозаписах, зроблених прихованими відеокамерами в душі, в туалетах, в тюремній палаті, в кімнатах, де здійснюються медичні процедури з повним роздяганням?
 
 Що ви робите з цими фільмами? Проглядаєте самі або в веселій компанії з друзями? Можливо, ви отримуєте від спостереження за політичним опонентом-жінкою в роздягненому вигляді додаткову впевненість у собі та своїх політичних можливостях? Можливо, ви насолоджуєтесь такою специфічною владою над своїм політичним опонентом та відчуваєте себе завдяки цьому сильнішим та успішнішим?
 
 Якщо на всі ці запитання ви самі собі відповіли позитивно, то це, Вікторе Федоровичу, діагноз і вам треба негайно анонімно лікуватися, бо це може перейти в хронічну стадію.
 
Друге запитання, яке у мене є до вас. Коли по вашихм каналах телебачення буде продовження цього цікавого для вас серіалу? Коли очікувати продовження відеозаписів вже в стилі ню? Можливо, ви думаєте, що демонстрацією цих матеріалів ви принижуєте мене? Ні. Ви принижуєте себе, відкриваєте Україні та світу свою справжню сутність. Кожен такий «злив» відеоматеріалів, записаних прихованими камерами про мій тюремний побут, перетворює вас для всіх нормальних людей в… Та краще вам не знати…
 
І останнє, третє запитання.
 Ви не хотіли б спробувати помістити під цілодобове публічне відеоспостереження з прямою трансляцією в Інтернеті вашу дружину Людмилу або свою матір, якщо вона ще жива? Покажіть по своїх каналах телебачення, як вони живуть, як сплять, роздягаються, приймають душ або справляють свої нужди. Якщо у вас є такі екзотичні фантазії — таємно стежити за приватним життям жінок по типу шоу «За склом», почніть з жінок своєї родини.
 
Можливо, тоді ви зрозумієте межу між садизмом та моральністю, між ніцистю та гідністю.
 
 Враховуючи, що я добре розумію, з ким маю справу і повністю розумію ваш психологічний портрет, я вас ні в чому не звинувачую і, навіть, пробачаю.
 
Ви такий, який є. І ніхто вас не зможе зробити іншим. Ніякий дарвінізм не зможе шакала перетворити на лева і навпаки.
 
В принципі, у мене немає, крім цих запитань, до вас жодного прохання.
 
Прохання у мене є до всіх жінок України та світу, які мають честь, гідність та солідарність. Перед тим, як будете спілкуватися з Януковичем, просто згадайте, що він цілодобово спостерігає за тюремним побутом свого політичного опонента-жінки через приховані в туалетах відеокамери, і не подавайте йому руки, бо потім її буде неможливо відмити.
 
Таке саме у мене прохання до чоловіків в Україні та за її межами, які люблять своїх матерів, дружин, доньок, сестер.
 
Не подавайте руки Януковичу, бо цим ви принизите всіх жінок, які мають гідність, підтримаєте Януковича в його брудних повсякденних розвагах.
 
А вам, Вікторе Федоровичу, я повідомляю, що відмовляюся від такого «лікування» під відеокамерами з трансляцією в Інтернеті та на TV, яке більше схоже на перебування в катівнях ГУЛАГу. В таких умовах не лікують, а калічать.
 
 Я вимагаю повернути мене до колонії в такому стані, як є. Лікуватися я буду на свободі, коли ви не будете підглядати за мною у замкову скважину шпарину.
 
 Сподіваюся на рішення Європейського суду з прав людини та на те, що українці, нарешті, зрозуміють, ким ви є, та знесуть вас з президентської посади разом з мафією, яку ви очолюєте.
 
Без поваги до вас,
Юлія Тимошенко.
17.10.2012 р.

gulaypole.info

Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #5 : Октября 19, 2012, 21:37:47 »


ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #6 : Октября 19, 2012, 21:39:34 »
тоді треба було так написати..
 "якщо ви не відповісте - ми напишем в Спортлото!"... :)

Искренне не понимаю веру долбоёбов в доброго царя.
«Ну типа он же все может, просто ему наверное рассказывают не так!»

Вірю в твою щирість! сам такий....

rabbit

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 1 731
  • Карма: +36/-3
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #7 : Октября 20, 2012, 00:23:29 »


Искренне не понимаю веру долбоёбов в доброго царя.


У меня на работе пару лет назад тоже все верили. Вот придёт и заживём.... Единственно, что радует, теперь я могу говорить: "а я ж вам говорил" но толку то, увы...
И один в поле воин, если он знает, что он один.

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #8 : Октября 20, 2012, 10:03:44 »


 но толку то, увы...

В цих словах вся соль .... і наша проблема і те чого ми до цих пір так живемо..

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #9 : Октября 20, 2012, 12:07:17 »
навіть не треба коментувати

andy

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 2 245
  • Карма: +1/-5001
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #10 : Октября 20, 2012, 16:48:00 »
Ой, не надо про газ. Цен в 30$ долларов нет, и не бывает в принципе.
Фирташи и прочее это конечно не айс, но до этого было точно так-же. И будет потом. Оставьте вы этот газ в покое в плане политической агитации.
«Понял, что намазываю масло на хлеб очень уж по-бандеровски. А манера накладывать салат - вообще экстремистская. Теперь боюсь заваривать чай.»

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #11 : Октября 21, 2012, 00:24:51 »
Це з якого боку подивитися на ціну.. якщо у декого є власні  скважини то яка там ціна?

andy

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 2 245
  • Карма: +1/-5001
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #12 : Октября 21, 2012, 00:49:42 »
Це з якого боку подивитися на ціну.. якщо у декого є власні  скважини то яка там ціна?

Я не о собственных скважинах, я о передергиваниях на газовой теме. Вот конкретно с той картинки.
Этой темой за газ так засрали людям мозги, ходят вокруг как зомби и только и слышно "мы", "они", "газ".
«Понял, что намазываю масло на хлеб очень уж по-бандеровски. А манера накладывать салат - вообще экстремистская. Теперь боюсь заваривать чай.»

gint

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 568
  • Карма: +21/-5
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #13 : Октября 28, 2012, 18:59:19 »
Искренне не понимаю веру долбоёбов в доброго царя.
«Ну типа он же все может, просто ему наверное рассказывают не так!»
Как мне кажется, в данном случае речь о вере в доброго царя не идет. По содержанию написанное письмо похоже на то, о чем ты говоришь, но по сути является тонким политическим стебом (то бишь, "бордюры помыли щетками, стены покрасили, и вообще вкалывали от зари до темна, а тебе не нравится? Объяснись...") и попыткой привлечь внимание общественности, что есть Good! Да, после этого письма их скорее всего не восстановят на работе, но это будет еще один минус к репутации Януковича и компании, хотя у него и так уже рейтинг ниже плинтуса :)

andy

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 2 245
  • Карма: +1/-5001
    • Просмотр профиля
Re: Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« Ответ #14 : Октября 28, 2012, 19:07:56 »
Дворники? Стеб?
Беда в том, что они это серьезно написали
«Понял, что намазываю масло на хлеб очень уж по-бандеровски. А манера накладывать салат - вообще экстремистская. Теперь боюсь заваривать чай.»