Автор Тема: Гуляйпільський карьер- влада проти людей!!  (Прочитано 4833 раз)

anna

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 13
  • Карма: +3/-1
    • Просмотр профиля

15 березня,в минулу пьятницю, в гуляйпільському КП"Комунгосп" урочисте засідання з нагоди професійного свята закінчилось неприємним і навіть ганебним епізодом. Привітавши працівників комунального господарства, присутні на святі керівники району (голова адміністрації Гура А.П.,мер міста Неміч О.Г. та голова райради Попович О.А) попросили затриматись після офіційної частини працюючих пенсіонерів. І до своїх привітань додали, так би мовити, "ложку дьогтю",дуже наполегливо поросивши не слухати" пустих балачок" з приводу відкриття під Гуляйполем карьеру, а також самим не розповсюджувати подібну інформацію і не приймати участь у протестах громадськості,якщо звісно присутні "справді дорожать роботою і хочуть спокійно працювати і далі".
В зв"язку з такою заявою виникає справедливе питання: якщо відкриття руднику в районі-справді лише міф, а інформація що розповсюджується неправдива і провокативна-то чому керівники так відчайдушно і не шкодуючи власного авторитету і честі намагаються заліпити роти населенню,не гидуючи навіть такими підлими методами і відвертими погрозами? Якщо ж диму без вогню справді не бува-і руднику не лише дали дозвіл на існування(що підтверджено документами),а ще й впевнені що відкриття його сприятиме процвітанню району-то чому тоді інформація про позитивні і негативні наслідки таких розробок не публікується в районній пресі? Навіщо вся ця завіса таємничості і "совкові" методи дозування інформації?Чому громадськість не інформують про те що чекає жителів міста і району коли почнуться роботи на карьері? Відповідь напрошується лише одна- страх перед справедливою і неминучою реакцією людей на подібні дії влади-бо ж всі свідомі люди розуміють, що рудник принесе екологічну катастрофу, загрозу для здоровья і життя, і мовчати не будуть.
Це не перший випадок відкритого і безсовісного тиску на працюючих людей:з різних джерел надходила інформація що і раніше віддавались подібні накази-закрити роти населенню,а начальники бюджетних установ,раді вислужитись, слухняно їх виконували, попереджаючи працівників,що не варто йти проти волі місцевої "верхівки".
Вражає не лише нахабність подібного "прохання" і завуальованих погроз зі сторони чиновників,їх впевненість у власній безкарності та вседозволності, а і точний розрахунок: знають на кого вчиняти тиск, хто знаходиться в найбільш невпевненому становищі- працівники держструктур району,бюджетники, і особливо-працюючі пенсіонери, тобто ті, чиє професійне благополуччя знаходиться в руках можновладців.Та розрахунок виявився невірним-бо сьогодні мова йде не за роботу,а за життя і здоровья людей, їх рідних,дітей та внуків. Сьогодні зрозуміло,що як молодому поколінню,так і пенсіонерам,і всім свідомим жителям Гуляйпільського району нема на кого розраховувати- вони самі мають відстояти свою землю, своє право на здоровья і життя. В єдності-велика сила! І подібні дії зі сторони представників влади лише це підтверджують- вони бояться, і намагаються запобігти масовим заворушенням серед населення. Не будьмо байдужими,зупинимо разом це "бандитське" свавілля!

Slipa

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 18
  • Карма: +2/-0
    • Просмотр профиля
Re: Гуляйпільський карьер- влада проти людей!!
« Ответ #1 : Марта 19, 2013, 14:09:07 »
зайве підтвердження того що правлять підлі холуї, здатні пожертвувати заради свого теплого місця здоров'ям багатьох тисяч людей. сподіваюсь ця інформація не лишиться поза увагою городян і вказані персони ніколи не будуть обрані до органів влади.