Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Ксенія Омельченко

Страницы: [1]
1
я просто не те щось натиснула, тому відправилось модератору

2
Взяття Запоріжжя :)

19.08.2008 12:46

Презентація ІІІ літературно-музичного андерґраундового фестивалю

 «День Незалежності з Махном»

Коли: 20 серпня (середа) о 12:00

Де: Просто неба!!! м. Запоріжжя, Площа Маяковського (біля фонтану)

Тема: Презентація програми музично-літературного андеґраундового фестивалю «ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ З МАХНОМ», що відбудеться 23-24 серпня в м. Гуляйполе (Запорізька область).

Хто: Олесь Доній,  Артем Полежака, Володимир Пироженко, Лесь Барліг, Тетяна Савченко.

Реквізит: Тачанка, коні, кулемет, чорні прапори і майже справжні махновці київсько-запорізького розливу.

 

Розклад:

11:45 – урочистий виїзд Махновської тачанки зі секретного місця (від універмагу «Україна» (пр. Леніна) до фонтану на площі Маяковського).

12:00 – прибуття екіпажу до місця дислокації (біля фонтану на площі Маяковського). Арт-підготовка перед захопленням міста.

12:01 – 12:29 – ексклюзивний 28-хвилинний літературно-клінічний перформанс «Взяття Запоріжжя». Учасники: організатор фесту Олесь Доній,  письменник-слемер просто Полежака, бардіще Володимир Пироженко та місцеві генії Лесь Барліг та Тетяна Савченко.

12:29-13.00 –блискавична переможна прес-конференція на фоні поверженого міста.

 

Сподіваємося, що Ви, з усього побаченого, почутого і недоговореного, зможете дізнатися про ідею фестивалю, цьогорічний склад учасників, а також подробиці найобезбашеніших в країні карнавально-розважальних акцій та конкурсів таких, як:  «Махновські читання», «Літературний аукціон», «Бардівська ватра», «Гонки на тачанках», «Томатний лідер нації», «Хата-читальня лірника Сашка», «Махновський слем», «Поетичний боді-арт», кіно-покази фільмів про Махна і ще купа іншого креативу.

 

Чинуші святкують у Києві,

а справжні українці їдуть в Гуляйполе!

 

МО «ОsтаNNя Барикада»

Контактна особа:

Олександр Кривець, прес-аташе фесту

тел.: 8 097 962 14 45

E-mail: ostannya@gmail.com

Наша сторінка: http://ostbar.com.ua

3
Новости (события) / Re: День міста ГУЛЯЙПОЛЕ
« : Сентября 06, 2007, 11:56:47 »
Мені сказали, що гроші вже знайшли і вони точно будуть в Гуляйполі виступати:)) Мені цікаво, хто  організовує День міста?? Мерія???:)))

4
Новости (события) / День міста ГУЛЯЙПОЛЕ
« : Сентября 05, 2007, 11:54:59 »
Привіт всім :), вчора подзвонив один знайомий і запросив в Гуляйполе на день міста, повідомив, що у вас там буде виступати російський гурт "Монгол Шуудан". От і хотіла спитати, чи це правда? І як ви відноситесь до такої події в своєму місті взагалі?

5
Громадську організацію "Гуляйпільску громаду" влаштовувало все і в минулому році:)

6
Величезна подяка Гуляйпільській громаді! Ми дякуємо Вам за те що Ви є!

7
Фестиваль відбудеться

8
Patriot :) 5балів!! З Києва риба, пиво Ваше!! :)

9
Насмішили, так Ви передали чорновики, ну і покажіть пальцем де хоч одна Ваша пропозиція зазначена в нашій програмі? І чого Ви замовчуєте, що просили представництва, для отримання коштів на фестиваль??

10
Free thinker Я вже писала неоднаразово. Ви Free thinker  можете тут говорити все що Вам заманеться, про Вас я вже давно склала свою особисту думку, не буду її тут висловлювати. Це особисте і думаю Вам би це дуже не сподобалось, до Вашого рівня я не збираюсь спускатись. Якщо Вам так все не подобається, то зробіть нам ласку, не приходьте на фестиваль, проявіть свою позицію не тільки на словах, а і на ділі:) Якщо так і триватиме далі, то існує такий статус як "persona non grata".

Справка


Нагадаю всім, що після проведення фестивалю "День Незалежності з Махном" - 2006, до Києва до Ксенії Омельченко та Олеся Донія приїхали Free thinker та його товариш, якщо не помиляюсь Віктор, із пропозиціями щодо фестивалю. Мова йшла про те, що якщо ми їм надамо офіційне представництво від "Останньої Барикади", то вони знайдуть якісь величезні гроші на проведення фестивалю, також згадувались якісь друзі в банках з мільйонами. Наша відповідь була дослівно такою: "Поки не буде домовленностей з владою та офіційного дозволу ніякі представництва від нас не будуть надані, через те що нам потім відповідати за якись кошти взяті від нашого імені, але ми не проти допомоги  по організації на місті. Це їх явно не влаштувало, тобто хотіли нами прикриватись, для своїх фінансових афер.


За кожне слово тут я відповідаю.

Free thinker і якщо Ви таки прийдете на фестиваль (в чому я майже не сумніваюсь) то я б хотіла подивитись скільки совісті у Вас вистачить, щоб мені подивитись в очі.


12
Free thinker, а Вам не соромно? Як Ви будете мены в очі дивитись? Ненавиджу лицемірів. Чому ж Ви приїзжали до нас після фестивалю а так наполегливо хотіли отримати офіційне представництво від нас для збирання коштів?Тпекр я розумію, а нам потім відповідати. Добре що тоді я та Олесь не поспішили цього робити. На цей рік і дійсно після переговорів з місцевої владою, формат зміниться, питання з матами та боі-артом вирішена. І за нас говорити Вам я не раджу.

13
Вітаю всіх:) Навіть тих хто мені не радий:) Не змогла не відписати, так як маю алергію на дизінформацію, в даному випадку від Free thinker. Розяснюю, ти правий, як ти назвав "барикада" закрилась пів року тому, але нюанс:))) Закрився ХАРКІВСЬКИЙ артк-клуб "Остання Барикада", і на закритті ми в Харкові започаткували щорічний фестиваль "Харківська Барикада". В цілому ми представляємо Мистецьке об'єднання "Остання Барикада", який проводить та організовує безліч культурних акцій, фестивалів. Наприклад в кінці червня в нас 2-х денна презентація сучасної української культури в Москві, везем туди письменників, музикантів, художників також культурних інтелектуалів для участі в круглому столі, в лютому започаткували ще один фестиваль в Івано-Франківську - фестиваль вертепів "Карпатія" (де зібрали всі вертепи з усієї України), наразі закінчуємо з диском та книгою по наслідкам фествалю "День Незалежності з Мазном-2006", готуємо акції для виступів в Сербії, Чехії, Польщі. Це далеко не весь перелік нашої діяльності, все перераховувати довго, та й часу шкода:) Щодо "Гламурних понтів" - дякую, я довго сміялась:))) Щодо Вашого приїзду, ми Вам чітко сказали, що нічого давати офіційне представництво від нас)  і робити не будемо, докине буде вирішено питання з владою, і це нормально, куди мені запрошувати людей чи домовлятись про обладнання, коли немає визначеного місця для проведення?:) Перший крок це влада, далі закипить робота. Є чудовий вислів "Собаки гавкають, а Караван йде далі.."

Страницы: [1]