gulaypole.info

Пологи => Новости региона => Тема начата: backyard от Февраля 13, 2012, 12:51:38

Название: Кинотеатр в Пологах
Отправлено: backyard от Февраля 13, 2012, 12:51:38
Цитировать
У чергу денну було винесене питання про виділення 124 900 тис. грн. на придбання у кінотеатр «Юність», який нині перебуває на реконструкції, кінопроектного і технологічного обладнання, а також на встановлення та пусконалагоджувальних робіт цієї техніки. Це питання викликало у депутатів неабияку цікавість та тривалі обговорення з міським головою. Щоб вивчити стан справ щодо реконструкції кінотеатру «Юність», Віктор Корольов запропонував обранцям оглянути на власні очі тривалість ремонтних робіт.

В результаті екскурсії депутати залишилися приємно здивованими. Кінозал виявився вже майже готовим до запрошення глядачів. В цілому заклад потребує деяких завершувальних робіт. Але на питання «коли саме відбудеться відкриття та перша прем'єра кінофільму», Віктор Леонідович відповісти поки що не зміг.

Від себе додам, що я також була приємно здивована інтер'єром кінозалу, який зможе вміщати одразу 90 відвідувачів на м'яких диванах (червоного та чорного кольорів), які наразі встановлюють перед великим екраном. У фойє буде діяти кафе, гардероб та зручні туалети (у тому числі для людей з обмеженими можливостями). Впевнена, що вам також сподобається. З нетерпінням чекаємо на відкриття.

(http://www.rayonka.com/images/news/Panorama_bez_nazvaniya1.jpg)

(http://www.rayonka.com/images/news/IMG_6677.jpg)

(http://www.rayonka.com/images/news/IMG_6683.jpg)

Взято с http://www.rayonka.com/ (http://www.rayonka.com/)
Название: Re: Кинотеатр в Пологах
Отправлено: MAcK от Февраля 13, 2012, 20:33:15
Ну и сколько будет стоить билет в такой кинотеатр?
Название: Re: Кинотеатр в Пологах
Отправлено: backyard от Февраля 13, 2012, 20:50:05
Главное что он будет.
Название: Re: Кинотеатр в Пологах
Отправлено: MAcK от Февраля 14, 2012, 05:55:41
Главное что он будет.
И зачем? Точнее, для кого?