Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - falkor12

Страницы: [1]
1

Окупанти? Нє! Творча дружня місія!

Вперше за чотирьохрічну історію літературно-мистецького андеграундного фестивалю «День Незалежності з Махном» на фестивалі виступатиме музичний гурт з Росії (з міста Санкт-Петербургу).
Фестиваль, який представляє собою вибухову суміш патріотизму та волелюбства вже тішили своїми піснями закордонні гурти. Але в попередні роки іноземці приїжджали з Молдови («Здоб ші здуб») та Білорусі («Джамбібум», «IQ-48»).
Участь російської команди для фестивалю, який організовує мистецьке об’єднання «Остання барикада», що відоме своєю підтримкою української культури та принциповістю, можна стати несподіванкою фесту.
Отже, «Остання Барикада», щоб збільшити інтригу, ще й погрожує тим , що російський гурт може стати хедлайнером в один із днів фестивалю.
А якщо врахувати, що петербурзький гурт зветься не інакше, як «Свобода», то може виникнути інше питання: а чи впустять такий волелюбний гурт після виступу на найбільш волелюбному фесті зворотно у Росію?  За останньою інформацією, попри ризик опинитися в статусі політичних емігранті, російська «Свобода» все таки виступить на фестивалі «День Незалежності з Махном».

А «Остання Барикада» гарантує, що це буде музична бомба!



P.S. текст писав Сашко Недоній

P.P.S. З огляду на територіальне перебування гурту «Свобода» в центрі російської культури, завдяки саме цій російській культурі деякі тексти гурту містять у себе ненормативну лексику. Тому МО «Остання Барикада» не рекомендує під час виступу гурту знаходиться на концертному майданчику неповнолітнім.

P.P.S. Попри  неординарну лексику пісень гурту “Свобода» виступ гурту все ж таки санкціоновано Громадською Комісією з питань захисту суспільної моралі.


2
І І І І музично-літературний андеграундовий фестиваль

«ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ З МАХНОМ 2009»

План заходів

Час та місце: 23-24 серпня 2009р. десь в Запорізькій області

Офіційне попередження: план заходів попередній, придатний до новацій, змін та несподіванок :)

Перформенси:

«Махновське весілля»;

Поетичний боді-арт;

Конкурс махновського костюму;

«Томатний лідер нації»;

Літературна премія «Остання барикада»;

Мистецька антипремія «Махновський гарбуз»;

«Поетична вітрянка»;

Відкриття пам’ятника Нестору Махно;

Бій барабанщиків;

«Махновський квест»;

День народження Жадана

Кримська експансія Ісмета Шейх-Заде

Акція «Українську книжку - Гуляйполю!».

Нічна програма (вхід тільки повнолітнім):

«Поетична порка»;

Чоловічий боді-арт.

Музична частина

«С.К.А.Й», «Ot Vinta», «ТопорОркестра»,«Мертвий Півень», «Бремстокер», «Кука та банда», «Гапочка», «Собаки в космосі», «Лос-Колорадос», «Крапка» , Сольник Едуарда Драча, «Тарута», «Хамерман знищує віруси».

Театральна частина

«Театр 19»  Сергій Бабкін («5`nizza»).

Літературна частина

1.      Сольник Оксани Забужко;

2.      Презентація нової книжки Сергія Жадана «Лілі Марлен»;

3.      Сольник Артема Полежаки;

4.      Другий махновський слем (слем-майстер Мультик Гагарін);

5.      Казковий дім Лірника Сашка;

6.      Махновські читання: С. Поваляєва, О. Демченко, А. Любка, Г. Семенчук, В. Крюгер, П. Коробчук, Б. О. Горобчук, О. Коцарєв, Д. Лазуткін, С. Прилуцький, О.Степаненко, Кузан Василь, Кузан Валентин, С. Ушкалов, І. Цілик, М. Мартисевич та інші генії;

7.      «Родинні двобої»;

8.      Презентації земляцтв:

Донецьке земляцтво;

Харківське земляцтво;

Запорізьке земляцтво;

Закарпатське земляцтво;

Київське земляцтво;

Кримськотатарське земляцтво.

Відео-частина

1. Показ українських неформатних кліпів;

2. Відеопоезія;

3. Аматорське відео;

4. Конкурс андеграундного мобільного кіно.

Громадські дискусії: за участі відомих політологів, політичних діячів та журналістів (К. Бондаренко, А. Окара, О. Доній, Ю. Стець, І. Шейх-Заде, Т. Чорновіл, М. Іващишин та інші).

Виставка картин - перформенс

 Колекція «Останньої барикади» (пам’ятник Віктору Андрійовичу Ющенко роботи Анатолія Федірка); колекція Мухарського; Колекція Пінчука;.україно-японські гейші; Одеській десант.

Ведучі: Артем Полежака та Руслан Півень.

Голова оргкомітету: Олесь Доній

Контакти:
www.ostbar.com.ua

ostannya@gmail.com

конт.тел. 8(044) 244 05 55

ЗУСТРІНЕМОСЬ НА БАРИКАДАХ!!!

3
Гуляйпільці! Це питання залишається актуальним і важливим щороку з 22 по 25 серпня.

4
В пам’ять про Пако… "...Вчіть, блядь, нашу мову !..."

Хтось скаже що це надмірно?

А Пако так не вважав... Юрко Покальчук(він же Пако) один зі своїх віршів-пісень оздобив таким рефреном. На всіх барикадівських акціях Пако виспівув свій хіт. В цьому був весь Пако: артистичний, провокативний, ідейний...

На могилі Пако, під час поховання, Олесь Доній пообіцяв , що спеціально на фестиваль "День Незалежності з Махном" "Остання Барикада" випустить футболку з цим гаслом.   В пам’ять про Пако...

Обіцянка виконана. В пам’ять про члена "Останньої барикади" нашого друга Юрка Покальчука:

Ідея: Олесь Доній

 

Виконання: Іван Нестеренко та МО "Остання Барикада"

P.S. Якщо хтось побачить в цьому повідомленні чи у футболці наругу над суспільною мораллю чи міжнаціональну нетолерантність, то дайте знати, і ми викреслимо Вас з розсилки. Ну, що ж, значить «Остання Барикада» - то не Ваш стиль.  Ми такі, які є, і змінюватися не збираємося. А друзів треба пам’ятати!

P.P.S. “День Незалежності з Махном» - андеграундовий літературно-музичний фестиваль, який МО «Остання Барикада» традиційно проводить 23-24 серпня в м. Гуляйполі Запорізької обл. Улюблений фестиваль Пако.

 
До зустрічі на Барикадах!

Додаткова інформація за телефонами:

8 (067) 247 26 02 – Ксенія Омельченко

8 (094) 927 33 52 – Євгенія Абросимова

5
Махновський слем повертається!

Нарешті вищий керівний склад МО «Остання барикада»  повернувся з відпусток, канікул та самоволок. Тож, перебуваючи більш-менш в повному розумі та доброму гуморі, повні сил, енергії та нових шальоних ідей, барикадівці взялися за організацію Четвертого андерграундового літературно-музичного фестивалю «День Незалежності з Махном».

Першим питанням порядку денного було розглянуто організацію «Махновського слему».  Оргкомітет фестивалю затвердив вихованця харківської школи укрсучліту  В’ячеслава Абдурахімова (псевдо в літературно-кримінальному світі-«Мультфільм Гагарін») на посаду  головного слем-майстра.  В межах проведення Махновського слему, слем-майстер наділяється напівдиктаторськими повноваженнями.

Абітура(себто, претенденти на участь в слемі) мають надсилати заявки (інфа про себе, власні тексти, та відео(достатньо на мобілу) з власних виступів) на адресу :

ostannya@gmail.comз поміткою «слем».

Текст компонував Сашко Недоній

P.S. «Махновський слем»-одна з найяскравіших акцій літературної частини фестивалю «День Незалежності з Махном».

Переможницею «Махновського слему»-2008 стала Наста Манцевич (Білорусь)

Фестиваль «День незалежності з Махном» відбувається 23-24 серпня в м. Гуляйполе Запорізької області.

До зустрічі на Барикадах!

6
КОНКУРС «Поетичний боді-арт»
Вже три роки поспіль на найбільш екстравагантному з всеукраїнських літературно-музичних фестивалів «День Незалежності з Махном» відбувається перформенс «Поетичний боді-арт».
     На «Поетичному боді-арті» провідні українські поети розписують своїми віршами дівчат топлес. У мистецтві малювання на жіночих грудях були помічені : Юрко Покальчук, Сергій Жадан, Лірник Сашко, Світлана Поваляєва, Едуард  Драч, Андрій Любка, Грицько Семенчук, Олег Короташ, Владік Волочай, Артем Полежака, Лесь Ульяненко, Ксеня Васьків, Анатоль Кукула, Павло Коробчук, Дмитро Лазуткін та інші.
     В зв’язку з тим, що щороку Мистецьке Обєднання «Остання Барикада», як організатор фестивалю, змушене втішати «нерозписаних» дівчат,  що приїхали до Гуляйполя  з наївними сподіваннями отримати автограф пензликом від улюбленого поета на своїх грудях, вводиться нова система відбору учасниць.
 
 Віднині  на сайті МО «Остання Барикада» проводитиметься конкурс претенденток на участь в «Поетичному боді-арті», що відбудеться на Четвертому літературно-музичному андеграудовому фестивалі «День Незалежності з Махном».
 
      Умови конкурсу: 
 
     Претендентки на участь у « Поетичному боді-арті» повинні прислати своє фото (топл-лес або ню, за бажанням учасниць) та фотокопію другої сторінки паспорту (з датою народження та ідентифікацією особи).  Фото топлес(або ню) буде вивішено на сайті для всенародного голосування. Фотокопії з паспорту не буде оприлюднюватися, а збираються лише з метою підтвердження реальності особи та її повноліття.
     До участі у конкурсі допускаються лише повнолітні особи.

Бажаючим долучатися до конкурсу жіночої краси варто відправляти своє фото на адреси:
ostannya@gmail.com
ornitolog.ksu@gmail.com

Група у соцмережі «В контакті»
http://vkontakte.ru/club10197048
До зустрічі на Барикадах!

Страницы: [1]