Автор Тема: Виконавча служба: Всеукраїнський тиждень права  (Прочитано 4574 раз)

backyard

  • Full Member
  • ***
  • Сообщений: 185
  • Карма: +12/-3
    • Просмотр профиля
5 — 10 грудня 2011 року в Україні буде проведено Всеукраїнський тиждень права. Про це повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Міністр юстиції нагадав, що дана правоосвітня акція, яка стала в Україні традиційною, проводиться щорічно, в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який у світі відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

У цьогорічному Всеукраїнському тижні права передбачається проведення низки правоосвітніх заходів, майстер-класів провідних юристів, правових конкурсів та турнірів, надання безоплатних юридичних консультацій населенню, зокрема щодо порядку звернення та виконання рішень Європейського суду з прав людини, буде організовано проведення виставки-форуму «Правники – суспільству» та інші акції.

Заходи проводитимуться по всій Україні територіальними управліннями юстиції за підтримки Координаційної ради молодих юристів при Мін’юсті, представників юридичної професії, провідних адвокатів і правників України, юридичних фірм та правничих організацій.
Rage Against the System