Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - ПАТРІОТ

Страницы: 1 ... 22 23 [24]
346
Политика / Re: Вталкивание в архаику
« : Ноября 02, 2011, 23:35:47 »
доходчиво і зрозуміло незрозуміло тільки одне коли це всі там зрозуміють...

347
Ні для кого не новина що з підприємців з початком 2011р., почали вимагати сплати додаткових пенсійних внесків. Але не кожен підприємець знає що все це вимагання чистої води шантаж держави проти підприємців. І схожа ця процедура по збору додаткових коштів на таку собі операцію бліцкриг.  Хто  цікавився цим питанням звернув увагу на те що по всій території України майже в один день УПФ в районах, містах виписали вимоги про сплату боргу це дата 02.02.2011р.. Можете сміятися , говорити що це випадково але факт є фактом. Звичайно що більшість підприємців не звернули уваги на ці листи щастя. А те що відбувалося далі вже свідчить про добре сплановану операцію держави проти своїх громадян , яких вона на початку 90 кинула на призволяще без роботи, без вкладів які згинули вмісті з СССР. І тепер там в києві в якомусь кабінеті показалося що уж занадто підприємці добре жити почали  і вирішили їх трохи потрусити. А питання потрусити виникло по тій банальній причині що міжнародний валютний фонд вимагав скорочення розходів на утримання державного апарату . Ось і вирішили чого своє скорочувати коли можна труснути підприємців і головне заразом припомнити підприємцям  за обпісяні штани в 2004 р., коли підприємці вийшли на вулиці ... 
   Далі буде.....

348
Новости / Re: Переименование городов
« : Октября 20, 2011, 22:14:33 »
А зато (так  ОНИ думают)  заработают полит.дивиденды "в УМАХ сознательного  электората."..... :-\
И самое странное - ведь сработает!!!! Нравится нам быть "об......и" ........(правда не всем.) >:D

Да никто ничего не думает, как скажут в телевизоре - так и правильно.

Они не думают они смотрят  кто больше гречки даст........

349
Весело :(

 Читайте ст. в сьогоднішній газеті "МИГ" про Гуляйпільських так званих інвесторів..

350
Це ще не весело, от коли каміння на голову почне падати от тоді да, буде весело, а поки це не сталося треба починати шевелити мізками і робити все щоб це так і залишилось на папері ..... Ми доречі вже не спим  ... Перший намір цієї фірми прорватися в Гуляйопле був весною в с. Залізничному вони намагалися втіхаря провести громадські слухання... вистачило повідомити що "Гуляйпільська громада" приїде з журналістами на ці слухання ....як їх і дух простив))) Виявилося що хлопці хотіли спочатку вибити з селища погодження громади(слава богу закон поки що цього вимагає) а потім вже йти в Києв за ліцензією.... Тепер вони йдуть п іншому шляху тепер їх дуже цікавить список активісті які будуть виступати проти, не знаю для чого чи то нагороджувати хочуть чи стриляти будть))))

  І трохи цифр; об"явлено  що площа кар"єру буде 25 тисяч гектарів!! І що вся видобута руда буде відправлятися  в КИТАЙ 
  Вітаю вас гуляйпільці ви стали сировинним придатком китайців....  Даже вузько глазі зрозуміли що свою природу треба берегти , а копати десь по далі..

351
Канадці прагнуть інвестувати розробку Гуляйпільського залізорудного родовища

Голова Запорізької облдержадміністрації Борис Петров, його заступники Петро Гончарук та Лариса Мефьодова, представники районної та міської влади Гуляйполя у присутності представників громадськості району провели зустріч з делегацією канадської компанії «Forbes&Manhattam», яка виявила бажання інвестувати розробку Гуляйпільського залізорудного родовища.

- Наша компанія працює в гірничодобувній галузі у 20-ти країнах світу, - зазначив віце-президент компанії «Forbes&Manhattam»  Фархад Абасов. – Схема нашої діяльності проста та прозора. Ми знаходимо перспективне родовище, вкладаємо великі інвестиції у його розробку, вибудовуємо менеджмент і реалізуємо сировину через біржу в Торонто, на якій працюють більше 60% усіх гірничодобувних компаній світу. Наразі Україна бачиться перспективною країною, в яку можна вкладати великі гроші. Не так давно ми почали розробку залізорудного родовища в Канаді на півночі Онтаріо -  вклали туди більше 2 мільярдів доларів, побудували порт, створили 3 тисячі робочих місць. У Гуляйполі маємо наміри діяти так само, розвиваючи не лише видобуток, але й інфраструктуру. За попередніми розрахунками плануємо вкласти  від 3 до 5 мільярдів доларів США інвестиційних коштів.

Пропозиція канадців зацікавила представників обласної та районної влади.

- Безумовно, ми зацікавлені у таких інвестиціях, у розвитку інфраструктури Гуляйпільського району, у створенні робочих місць, - зазначив голова облдержадміністрації Борис Петров. – Тому налаштовані максимально сприяти вам. Але діяти ми будемо виключно в рамках законодавства. Такий масштабний проект неможливо реалізовувати без погодження  з громадою. А таке погодження можна отримати лише на громадських слуханнях, надавши населенню повну та правдиву інформацію щодо геологічних досліджень, гарантії екологічної безпеки та перспективного плану розвитку району, пов’язаного  з розробкою родовища.

Тож протоколом про наміри буде передбачено прискіпливе вивчення геологічних досліджень, що проводилися за радянських часів, організацію за рахунок компанії «Forbes&Manhattam» нових детальних досліджень за участю представників районної влади та громадськості, інші заходи, які б дозволили іноземному інвестору отримати підтримку з боку громади Гуляйпільського району.

http://www.zoda.gov.ua/news/13653/kanadtsi-pragnut-investuvati-rozrobku-gulyaypilskogo-zalizorudnogo-rodovisha.html

Страницы: 1 ... 22 23 [24]