Автор Тема: Юлія Тимошенко провернула блискучу ... .  (Прочитано 4485 раз)

Patriot

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 699
  • Карма: +23/-2
  • Сприймай життя яке воно є, і не пливи за течією
    • Просмотр профиля
  Уміння Тимошенко викручуватися з складних ситуацій, прораховувати на перед "шахматні" ходи,  по меншій мірі визиває повагу.
  Анекдот в тему.  На одному із званих обідів десь за бугром Ющ вирішив стирити золоту ложку, самому соромно. Жінка Юща звернулася до Яника про допомогу, той відмовив по причіні, що вже стирив собі ложку. Юлька зрегувала, підвелася і запропонувала всім присутнім показати фокус!  Дивіться, я беру золоту ложку і кладу її в свою сумочку  закриваю її, а тепер дістаю її вже з кармана Яника, бурні овації....
 


   Юлія Тимошенко провернула блискучу за мірками політичного цинізму операцію. Вона використала європейських політиків як дубинку в її внутрішній війні з Віктором Ющенком.

Напередодні широкомасштабної політичної кризи в Україні Тимошенко відвідала Брюссель, де зібрала букет заяв на свою підтримку. Таким чином прем’єр намагається зупинити сценарій відставки уряду, в імовірність якої вона справді повірила.

Тимошенко прибула до Брюсселю з нечисельною делегацією. Її супроводжували тільки двоє урядовців.

Міністр палива та енергетики працював за своєю програмою з енергетичним єврокомісаром. Натомість ні на крок від Тимошенко не відходив віце–прем'єр Григорій Немиря, якому вже звично на особливо конфіденційних раутах виконувати роль перекладача прем'єрки.

Першу зустріч Тимошенко провела з верховним комісаром Євросоюзу Хав'єром Соланою.

– Він прямо заявив, що демократична Україна для нього – це пріоритет, – переповів зміст сказано Соланою один з присутніх на переговорах. – І при цьому додав, що нинішня коаліція здатна це реалізувати, тоді як попередня викликала сумніви в такій здатності.

Європейському керівнику в умовах кризи продовольства особливо сподобалася обіцянка Тимошенко направити українське зерно на експорт. Прем’єр подала це як "широкий жест". Хоча сумнівно, що уряд міг щось інше зробити з рекордними урожаями пшениці – не залишати ж його надлишки в Україні.

Після годинної розмови вони вийшли до преси задоволеними один одним. Підводячи Тимошенко до трибуни, Солана трохи обійняв її. А з усього, що було заявлено представником ЄС, випливав висновок, що він дивиться на світ очима Тимошенко.

– Що стосується економіки, то український уряд рухається позитивно, позитивні результати росту, інфляція під контролем, – Солана виправився. – Точніше, її почали брати під контроль.

Наступна його заява виглядала як рекомендація Віктору Ющенку. .....................................................


    Кому цікаво продовження тут -   http://pravda.com.ua/ru/news/2008/6/20/77701.htm
Минулого вже небуде, а майбутнє може  неприйти.