Автор Тема: ГОЛОС ГУЛЯЙПІЛЛЯ.....  (Прочитано 5055 раз)

zaya19855

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 43
  • Карма: +12/-2
    • Просмотр профиля
ГОЛОС ГУЛЯЙПІЛЛЯ.....
« : Марта 05, 2013, 19:40:06 »
Ви читали нашу місцеву газету-брехуху за 5.03.2013!!!! Такої  гарної брехні, ще пошукати треба. Таке враження, що вона створена для забитих лохів!!!!  Шановні представники райадміністрації,  ви реально думаєте що люди такі барани…. Там вже від ваших «подвигів» вже тошнить. На півсторінки розписано слів типу : проводиться  робота, порушуються актуальні питання, та купа інших синонімів з епітетами…. А де конкретна робота????
Перевести цілий розворот газети, на діферамби Дудці О.І. а інший розворот на те який корисний цар горох та пані квасоля…..
Та ще при всій тупості вищеописаного, вклинили, що представники Гуляйпільської  громади роблять собі імідж!!!!!!!!!!  та вводять необгрунтовану паніку в суспільстві… 
Добре, скажимо, що ні Левченко і Рябко і інші члени організації не будуть це розповідати…..а хай хвалений Дудка, Гура, Неміч та хто там ще…. в залі КСК зберуть людей та розкажуть, з реальними документами про те ще дійсно нас цікавить: чому закрили санстанцію, чому переводять в Пологи лікарню, чому даються дозволи на кар’єр, що і  до чого….. хай зроблять собі «імідж» так як він впав вже нижче плінтуса….
А ще звітують що наш район, на «почесному» 4 місці в області….. Ага, тоді уявіть яка «ж-па» з розвитком інших районів….
…не газета а нектар на душу… як у нас все добре…
Ну пораділи, та досить, а реально, і газета  ….., і редактор і спонсори туди ж.
Таке враження, що в нас нема про що писати, крім того, як шановний Дудка О.І. з’являється над горизонтом, в жовто-гарячому промінні сонця вранці, та заходить ввечері….
Не можите висвітлювати об’єктивно події і проблеми району, не пишіть взагалі….