Автор Тема: Грач лякає Симоненка записами розмов  (Прочитано 3758 раз)

vitor

  • Hero Member
  • *****
  • Сообщений: 3 902
  • Карма: +25/-11
  • Слово - це діло
    • Просмотр профиля



Депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує "відкати" за участь у парламентській більшості.

Про це він сказав в інтерв'ю "Обкому".

"Петро Миколайович з "відкатів" за участь, в тому числі, в коаліції, більшості, і в президентській кампанії, - величезні доходи має", - зазначив депутат.

У той же час, за словами Грача, депутати від фракції не отримують цих доходів.

"Люди у фракції - це, знаєте, раби. Такі йому потрібні - безмозкі. А ті, хто, принаймні, щось розуміє - щоб роти тримали закритими", - сказав він

"Ви спробуйте там відкрити рот, коли вони всі заангажовані, не знають, куди сина посадити - чи то під міністра МВС, чи то під міністра економіки...І на постійному зв'язку з Григоришиним, тощо", - додав Грач.

Крім того, депутат заявив, що перший віце-прем'єр Андрій Клюєв "курирує роботу з парламентом".

"І Андрій Петрович проводить всі необхідні рішення - ті, що не сприймаються залом або є шоковими. І, поза всяким сумнівом, Андрій Петрович втомився вже чути від Петра Миколайовича постійне: "Дай, дай, дай...", - сказав Грач.

"У мене є кілька записів розмов і думок. Так що все ще попереду. Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає - для того, щоб захистити від нього партію і порядних людей", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, коли він збирається опублікувати ці записи, Грач сказав: "Як тільки час прийде...нехай клієнт дозріває".

Як відомо, 11 грудня 2010 об'єднаний пленум ЦК і центральної контрольної комісії партії звільнив Грача з посади першого секретаря кримського рескому за порушення партійної дисципліни і дії, що ведуть до дискредитації партії.

16 грудня президія центрального комітету КПУ виключила Грача з партії, а також з фракції КПУ в парламенті.

Грач попросив прийняти його назад, проте отримав відмову.
Приветствую участников естественного отбора!