Вы пишите такие вопросы и пожелания в "Барикаду", я сомневаюсь, что они читают тут форум.
Пользователь оставил следующий комментарий:По мірі можливості читаємо і Ваш форум. Дати ніхто не буде переносити. Хіба що Ви напишете лист Президенту, щоб переніс День Незалежності. Це єдиний наш фест, який прив"язаний до дати. Для дітей до 10 років вхід безкоштовний. Щодо платного входу, то сума від входу може покрити лише від 4 до 6 % від загального бюджету фестивалю. нарікати, що ми заробляємо на фестивалі та це просто смішно і абсолютно безповажно з Вашого боку. Для Патріота: Сергію, мені прикро що ти називаєш це черговою громдською п"янкою. Це просто жахливо. те що у Вас люди бухають з 7 ранку я невинна, але точно знаю і розумію наскільки важливо рухати культуру, фестивалі на Схід (у Вас же взагалі нічого немає) Нам на Заході було б набагато легше провести такий фестиваль, починаючі від влади до публіки. але, ми це робимо, бо ніхто замість нас не зробить. мабуть тільки ми такі хворі проводити такий фестиваль в Гуляйполі. Рік кризи, у всіх, всі про це знають. І ми викручиємось як можемо, за все у вас платимо, привозимо стільки всього. Як наслідок маємо борги (про які прибутки йде мова?! Рахуват Вас вчили?) та купу негативного ставлення від Вас. Вода камінь точить. А по-справжньому починають цінувати, лише коли втрачають. Щасти
нарікати, що ми заробляємо на фестивалі та це просто смішно і абсолютно безповажно з Вашого боку.
те що у Вас люди бухають з 7 ранку я невинна,
Рахуват Вас вчили?) та купу негативного ставлення від Вас. Вода камінь точить. А по-справжньому починають цінувати, лише коли втрачають.
Для Патріота: Сергію, мені прикро що ти називаєш це черговою громдською п"янкою. Це просто жахливо. те що у Вас люди бухають з 7 ранку
я тільки хотів кинути молоді клич фест без бухала! Та бачу краще не треба, а то поб*ють
А также пиво содержит женский гормон и мужики которые потребляют его в больших количествах рискуют превратится в теток