Free thinker Я вже писала неоднаразово. Ви Free thinker можете тут говорити все що Вам заманеться, про Вас я вже давно склала свою особисту думку, не буду її тут висловлювати. Це особисте і думаю Вам би це дуже не сподобалось, до Вашого рівня я не збираюсь спускатись. Якщо Вам так все не подобається, то зробіть нам ласку, не приходьте на фестиваль, проявіть свою позицію не тільки на словах, а і на ділі:) Якщо так і триватиме далі, то існує такий статус як "persona non grata".
Справка
Нагадаю всім, що після проведення фестивалю "День Незалежності з Махном" - 2006, до Києва до Ксенії Омельченко та Олеся Донія приїхали Free thinker та його товариш, якщо не помиляюсь Віктор, із пропозиціями щодо фестивалю. Мова йшла про те, що якщо ми їм надамо офіційне представництво від "Останньої Барикади", то вони знайдуть якісь величезні гроші на проведення фестивалю, також згадувались якісь друзі в банках з мільйонами. Наша відповідь була дослівно такою: "Поки не буде домовленностей з владою та офіційного дозволу ніякі представництва від нас не будуть надані, через те що нам потім відповідати за якись кошти взяті від нашого імені, але ми не проти допомоги по організації на місті. Це їх явно не влаштувало, тобто хотіли нами прикриватись, для своїх фінансових афер.
За кожне слово тут я відповідаю.
Free thinker і якщо Ви таки прийдете на фестиваль (в чому я майже не сумніваюсь) то я б хотіла подивитись скільки совісті у Вас вистачить, щоб мені подивитись в очі.