Гуляйполе > Политика

Свавілля виконавчої служби в Гуляйполі відносно підприємців.

<< < (2/35) > >>

andy:
У знакомого примерно такая-же история. Не буду конечно говорить за него, там тоже суды в процессе, но методика давления как будто не законы выполняют, а лично кого-то обидел там в исполнительной.

vlad:
знакомый эт я , ну не особо то оно меня и напрягает в плане Исполнительной службы - которая по каким то своим законам живёт вопреки Конституции и законам Украины. Правда машина в угоне по базе ГАИ числиться довольно длительное время и со слов работника и.с. на всё имущество арест наложен (постановление или какой ли бо документ подтверждающий их слова и действия я так и не добился получить, даже после того , - как оставил там заявление в письменном виде ) ну и решил забить на это дело пока не дождусь результатов суда. осталось думаю не долго ждать, а там видно будет.   

ПАТРІОТ:

--- Цитата: vlad от Ноября 05, 2011, 05:06:44 ---знакомый эт я , ну не особо то оно меня и напрягает в плане Исполнительной службы - которая по каким то своим законам живёт вопреки Конституции и законам Украины. Правда машина в угоне по базе ГАИ числиться довольно длительное время и со слов работника и.с. на всё имущество арест наложен (постановление или какой ли бо документ подтверждающий их слова и действия я так и не добился получить, даже после того , - как оставил там заявление в письменном виде ) ну и решил забить на это дело пока не дождусь результатов суда. осталось думаю не долго ждать, а там видно будет.

--- Конец цитаты ---

Що виконавча живе по свїх тільки їм відомим законам це сто процентів))
Ну хлопці ви просто робите їм послугу коли не вимагаєте щоб вони виконували ваші права.
 Я написав заяву і мені дали мою справу я з нею ознайомився зроби фото копію по закону всі мають право це робити. От коли ви це зробите там в справі найдете дуже багато цікавого. І відповідно у вас буде за що писати заяву про злочин в прокурату. І не будте добрими дядями вони вас не жаліють, а чого жаліти вам їх. Треба писати скарги на їх дії не задумуючись так вони навчаться поважати нас. По друге вони виконаці проходять атестацію  а це і зарплата і підвищення по службі і от коли будуть на них такі скарги то повірте це для них ой який не приємний ляп. Я знаю що деякі судді везуть бабки щоб відмазатися від скарг... Якщо будуть погрожувати у виконавчій примусовим відкриттям житла зразу пишіть заяву про злочин в прок. де так і пишіть погрожують примусовим відкриттям (виконанням)приблизно так " Якщо виконавець (прізвище обовязково) прийде до мого помешкання без вмотивованого рішення суду і буде .... то я змушений буду захищати своє майно всіма доступними методами тобто вили граблі лопати кухонні ножі, в разі скоєння мною злочину відповідальність покладаю на прокурора району." вкажіть ст. Конституції 30 і 41 . зареєструйте свою копію обовязково в секретаря вони це ОБЯЗАНІ зробити. Повірте через 15 хвилин, як ви вийдете від прокурора виконавець по телефону получе піздюліну і як там кажуть  вже нікто ні куда не йде...
    А коли почитає свою справу дома спокійно то побачите що там куча порушень ваших конституційни прав... І знову заява про злочин а там і в суд на виконавця за порушення виших прав. Зараз адміністрація в леці її голови їх виконавців цькує на підприємців, а в суд він ходити не буде звичайно, на гуляйпільський надіятися не варто, а от в апеляційному рішення можуть бути інші...
   
http://reyestr.court.gov.ua/Review/17656549
http://reyestr.court.gov.ua/Review/16474441
http://reyestr.court.gov.ua/Review/17774337
http://reyestr.court.gov.ua/Review/14415614
http://pidpr.com/load/postanova_apeljacijn..._dvs/1-1-0-1879
Не всі готові платити за спокій любі гроші і сидіти не висовуючись ...
 
        Ще хтів би добавити, що знаю в інеті групу юристів гарних, які зараз готовлять правову бомбу для наших чиновників юстиції, виконавчій, пф  не знаю що в них вийде, але читав ті наробки, що вони роблять там капець. Вони докопались до такого, що голова кругом іде від думки про наслідки. Надіюсь, що їм не підкинуть якусь каку так, як це зробили в харкові правозахисникам.....
 

backyard:
Сколько крика и шума, а вот действительно сесть и прочитать права и обязанности должника в ЗУ "ПВП" это наверное трудно. И настоятельно советую прочитать права державного виконавця в этом же законе. Я так понимаю тов. "Патріот" - это гражданин Левченко - вам должно быть стыдно за те записки сумашедшего, которые вы пишите куда уже только можно - такого бреда даже гражданин Стеценко не пишет. И меньше читайте гадость в интернете, особенно от гражданки Риммы Билоцерковской и Ко. Исполнители, тов. Патриот, не действуют и не действовали ни из под тижка, и никого не придавливают из близких, и тем более не убивают и не собираются вас убивать (как вы пишите в жалобах), не собираются калечить Ваших близких, не вымогают взятки. Мы прошли министерскую проверку, обласную, обласную ПФУ, прокурорскую проверку и вы думаете нам все так бы с рук спустили? Интернет, конечно, полезная штука - никто не спорит, но любую информацию нужно "проваривать" в голове и проверять, а не тупо копировать. Это не "свавілля виконавчої служби" - это беспредел государства, так исполнительная служба обычный инструмент выполнения функций этого *баного государства. Так хочется назвать Вас мудаком... но благо Вы и сами воспользовались конституционным правом им быть.

ПАТРІОТ:

--- Цитата: backyard от Ноября 05, 2011, 18:23:26 ---Сколько крика и шума, а вот действительно сесть и прочитать права и обязанности должника в ЗУ "ПВП" это наверное трудно. И настоятельно советую прочитать права державного виконавця в этом же законе. Я так понимаю тов. "Патріот" - это гражданин Левченко - вам должно быть стыдно за те записки сумашедшего, которые вы пишите куда уже только можно - такого бреда даже гражданин Стеценко не пишет. И меньше читайте гадость в интернете, особенно от гражданки Риммы Билоцерковской и Ко. Исполнители, тов. Патриот, не действуют и не действовали ни из под тижка, и никого не придавливают из близких, и тем более не убивают и не собираются вас убивать (как вы пишите в жалобах), не собираются калечить Ваших близких, не вымогают взятки. Мы прошли министерскую проверку, обласную, обласную ПФУ, прокурорскую проверку и вы думаете нам все так бы с рук спустили? Интернет, конечно, полезная штука - никто не спорит, но любую информацию нужно "проваривать" в голове и проверять, а не тупо копировать. Это не "свавілля виконавчої служби" - это беспредел государства, так исполнительная служба обычный инструмент выполнения функций этого *баного государства. Так хочется назвать Вас мудаком... но благо Вы и сами воспользовались конституционным правом им быть.

--- Конец цитаты ---


Оооо))) невже задів за живе, навіть хвамилію почали зясовувати Стиценко, Левченко, Василенко яка різниця...  Розумію неприємно читати про виконавчу якими методами вона працює.  Так інетернет))), на те  він і інтернет що б тут могла кожна людина сказати свою думку про те, що відбувається в нашому непростому світі. Це вам не районка яку можна проконтролювати, щоб не дай боже щось хтось написав не те що треба))  Звичайно шистьоркам з виконавчої краще було б як би до них бігли підприємці і без шуму і крику несли свої кровно заробленні. А тут ти диви знайшлися  розумники скарги  пишуть.  розумію   з часів 1917 року колективізації  голодоморів розкуркулювання в людей свого майна бути не може апріорі. воно може бути тільки в депутатів прокурорів і прочих членів нашого колгоспу)))
  Ви ще адміну цього сайту  повістку пришліть на конфіскацію цієї теми, це ж тільки початок,  по ходу справи буду добавляти матеріал ))))) що вам, закон ваш, так що не відкладайте в довгий ящик, а то народу цікаво буде читати про свавіля ВИКОНАВЧОЇ  .  З таких шистьорок як ви голодомор  і репресії починалися в Україні .  Подумаєш вийти на базар забрати у пенсіонерки чи одинокої жінки  речі вона ж в диню не дасть, і законів не читала чи прийти до старої людини додому довести її до інсульту та й хрен з нею зато 5 % процентів до зарплати добавлять і з адміністрації похвалу пришлють...  А те що для вас люди   мудаки в цьому ніхто не сумнівається ..., а ВИ ( ВОНО) можете лизать далі владі попу... Але ж не забувайте колись прийде час  відповідати. А за провірки насмішили це вже з області байок прийшов кум кума провіряти)))))

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии