gulaypole.info

Пологи => Новости региона => Тема начата: rescuer от Октября 02, 2010, 21:40:25

Название: В м. Пологи рятувальники МНС провели спільні навчання
Отправлено: rescuer от Октября 02, 2010, 21:40:25
В м. Пологи рятувальники МНС провели спільні навчання

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10.jpg)

28-го вересня на станції Пологи пройшли спільні навчання з працівниками відомчої пожежної охорони залізничного транспорту Придніпровської залізниці із залученням пожежних поїздів. Умовна пожежа виникла на одній з виробничих ділянок електромашинного цеху локомотивного депо. Осередок займання знаходився у спеціальних ваннах, в яких під час технологічного процесу проводиться обробка лаком тягових електродвигунів та генераторів тепловозів.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10_1.jpg)

На навчаннях були задіяні черговий караул МНС, пожежний потяг ст. Пологи та добровільна пожежна дружина локомотивного депо. Всього до спільних навчань залучалось 25 чоловік та 4 одиниці техніки.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10_2.jpg)

На гасіння «загоряння» рятувальники подали 2 пінні стволи та 2 водяні на охолодження конструкцій. За словами начальника Пологівського РВ ГУ МНС України Олександра Семененка: «Під час навчання були відпрацьовані різні завдання, в тому числі і евакуація постраждалих із задимленого приміщення. Бійці МНС вивели двох «врятованих» на свіже повітря та передали їх медпрацівникам підприємства»,– зауважив Олександр Миколайович.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10_3.jpg)

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10_4.jpg)

З боку залізничників навчанням керував начальник пожежного потягу станції Пологи Павло Нікітчук. За словами Павла Миколайовича: «Поставлена задача була виконана, а особовий склад успішно впорався з тактичними задумами та в черговий раз довів, що готовий до дій за всіма напрямками діяльності».

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/dep28_09_10_5.jpg)