Автор Тема: Допоможи природі.Прийди в суботу 15-го березня на прибирання ріки Гарчур.  (Прочитано 4539 раз)

Соня

  • Newbie
  • *
  • Сообщений: 12
  • Карма: +4/-0
    • Просмотр профиля
Збираємось на 9.00, на кручах. З собою бажано мати рукавички і мішки. Інформуємо своїх сусідів,знайомих,друзів!


Шановні жителі рідного міста.Наша головна жива артерія м.Гуляйполе річка Гайчур та іі прибережні луки та насадження на цей час знаходяться на грані екологічного краху, до речі, по вині нас з вами.Розбиті порожні склянки,пластик та інше неприємне сміття,яке йде не на користь воді та природі в цілому.Різновид риб у водоймі скорочується щорічно.Живим істотам важко жити в таких умовах,екосистема перестає витримувати таке зневажливе відношення.

Скільки ще можна бути байдужим?Вже не довго,бо далі буде тільки гірше.Нам та нашим дітям немає де провести відпочинок на природі, щоб не іхати кудись за п'ятдесят кілометрів як мінімум.Невже ми цього хотіли?Мабуть цього і хотіли раз і далі свинячимо.
В таких умовах, нам всім пора зрозуміти.що відповідальність за такий безвихідний стан природи лежить на кожному з нас.Шлях нашого сміття до смітників і утилізаціі лежить через мозок кожноі людини.

Час перестати брати приклад з поведінки свиней і перестати вилежуватись у власному лайні з думкою про кращі часи.Без дій-ті гарні часи ніколи не настануть.

Вибачте за довгий текст.Пишу-бо знаю-якщо ти дочитав аж сюди-ти розумна людина і твоє серце болить за гарну та відверту матір-природу.Допоможи ій, вона плаче та благає вас,вона вірить та надіється що іі діти не перетворили своі душі на смітник.

(автор тексту Чіп)