Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Сашко Корнієнко

Страницы: [1]
1
я поділюсь враженнями від Гуляйполя і гуляйпільців, бо від фесту у мене такі враження, що забянять :)

1) гуляйпільці у цьому році краще підготувались по розселенню - була створена прекрасна база по житлу.

2) окремий респект Світлані Коростелевій - за готель і кафе. жоден музикант ( а серед цих груп є і конкретно балувані) нічого поганого не сказав ні на рахунок житла, ні на рахунок їжі.

3) попри постійний скандал, Неміч виконав все, що від нього просили, за що подяка

4) традиційно не перестаю дякувати ГГ і дивуватись, скільки сил у хлопців будувати громадянське суспільство у ГП. молодці! окремий респект Сергію ЛЕвченко за нянькання з німцем :)

5) негативно вразили підприємці. у людей багато жовчі, а це призводить до хвороб

6) найгірше враження - як високодуховні гуляйпільці повели себе під час Томатного лідера нації. мене просто викинули від тих помідорів і ще пару раз двинули. причому це були саме гуляйпільці -наші припанковані мешканці наметів слухняно чекали, поки почну з них брати гроші. далі лунали погрози, а потім один з цих високодуховних намагався кинути пляшкою по стіні - полковник його заспокоїв.

загалом я втомився меньше, краще знаю Гуляйполе і майбутнього року фест буде ще крутішим (якщо буде)

 

2
отак завжди: спочатку про духовність, а потім про справи життєйські

от що-що, а те що ви нам приписуєте у останньому реченні ми з Махнівцями точно не робили :)

3
да! оця ідея мені більше подобається! у привезу фірмового ляща з тещиної дачі з-під Каніва - так як там, більше ніде не солять :)

4

Уважаемый, а вам не кажется, что вы несколько перегибаете переходя на личности и строя свои умозаключения о деятельности других людей из сообщений в форуме? Мы конечно делаем скидку на то, что вы великий и сделали нам ФЕСТИВАЛЬ, но давайте эти красивые издевки (они реально красивые, сам так писать не умею и очень страдаю от этого :) вы оставите где-то там...


Боже, ну що ж Ви так все відразу гостро сприймаєте? розслабтесь :) 

а страждати від того, що не вмієте так писати не треба. ви вмієте багато чого іншого. такі портали як у вас є далеко не у всіх райцентрів України

5
я. той товариш якого розхвалює *патріот*.Більшість гостей, наприклад з Россії відмовилися відвідати цей фестиваль не тільки із за бідної програми фестивалю, а також після тогорічних яскравих проявів націоналізму. Щось маєш заперечити? А туристи приносять більше користі бюджету міста чим ваші націоналістичні авантюри...Чому я так думаю. Яку цінність припустимо несуть твори ваших літераторів для молодого покоління які ви хочете передати в бібліотеку?


націоналізм -  справа особисто кожного. ми не можемо нікому заборонити бути націоналістом, так само не можем обмежити доступ національно налаштованих людей на фестиваль. що ми можем зробити і що робим - це посилюємо порядок і охорону. цього року будуть проффесійні приватні охоронці, які будуть у тому числі і слідкувати за тим, щоби не було бійок і заворушок на цьому грунті.

книжки, які принесуть літератори у бібліотеку будуть різні. і Шевченко, і Андрухович. останній, разом із Жаданом і кількома іншими авторами вже у шкільній програмі, до речі

6
сатиричні пародії "Свобода сліва" та "6 копійок" на те і пародії, щоби пародіювати політику. так що агітації не буде - буде стьоб. і на наших і на ненаших. особливого політичного відтінку наш фестиваль не матиме. наша політика - це смішно само по собі

щодо експлуатації  образу Нестора Івановича. не буду вступати у полеміку щодо самого образу, адже навіть за тією інформацією, яка доступна широкому загалу, очевидно можна зрозуміти, що Махно був фігурою контраверсійною.
власне, моя особиста думка, і її розділяє багато людей у нашому колективі, що такі образи необхідно популяризувати. краще Махно, ніж Че Гевара. бо українець. і Махно, до речі. ще досі не бренд. а ми його робимо брендом. і зробимо.

на рахунок закидів пана Free thinker коментувати нічого не збираюсь - вони цілком зрозумілі. зрозуміла мені і природа ненависті цього пана до нас. судити не буду. час розсудить.

і останнє. абстрагуючись від фестивалю, хочу відмітити, що проблеми України саме у такому відношенні. можна сидіти, перепродавати комп*ютери, на дозвіллі будувати сумнівні афери і поливати брудом інших, а можна піти і щось зробити.
зробіть краще фестиваль.
вкладіть більше грошей.
привезіть у Гуляйполе більше людей.
а потім критикуйте. більшу славу, ніж наш фест, Гуляйполю приніс тільки Махно. подумайте про це, якщо ви дійсно патріот свого Гуляйполя.

7
фестиваль День Незаленості з Махно - веселий і андерграундовий. і найголовніше, не схожий на всі інші фестивалі України.

не схожий, тому що в голову кута ставиться принцип максимального насичення розважальної програми - денної, вечірньої і нічної. і не тільки музичним гуртами(які, до слова цього року дуже імениті і таку кількість зірок ви навряд чи побачите у обласних центрах на День незалежності), а й провідними літераторами і якісними перформансами, які стали візитівками фесту.

завдяки цьому до Гуляйполя їдуть гості. ми не отримуємо комерційної вигоди з фестивалю, а Гуляйполе отримує. кожен з жителів отрмує і місцева влада - прямо за аренду стадіону та опосередковано. як Гуляйполе буде проти  і після проведення цьогорічного фесту - будемо шукати інше місце, Махно багато де був.

томатний лідер нації та поетичний боді-арт, якраз і є екслюзивними візитівками фесту і відмінятися не можуть і не будуть. форма проведення цих акцій наразі обговорюється.

Гуляйпільській громаді ми дякували за допомогу і продовжуємо дякувати і будемо дякувати, бо ці люди реально допомагають фесту, таким чином роблячи краще в першу чергу собі і своєму місту.

і наостанок. нагадуємо що З УСІХ питань, пов*язаних з організацією та наповненням фестивалю звертатися до нас - Мистецької агенції "OstaNNя Барикада". контакти в курсі де. і не чіпайте Гуляйпільску Громаду.

Страницы: [1]