Автор Тема: Порядок денний країни виписує не влада, а Тимошенко - Гавриш  (Прочитано 4550 раз)

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Понравилась новость )) ну нада было власти так влипнуть , хотели запхнуть Юлю куда подальше, а вышло как всегда...


Цитировать
Екс-перший заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони Степан Гавриш вважає, що "порядок денний" в Україні формує Юлія Тимошенко.

"Порядок денний країни виписує не влада, а виписує саме Юлія Тимошенко", - сказав він в інтерв’ю Радіо "Свобода".

"І буде виписувати до того часу, доки вирішення цього питання, вже виходячи зі стандартів демократичного світу, не буде знайдене. Ніякі інші стандарти сьогодні ніхто, ніде й ніяк не прийме", - вважає Гавриш.

За його словами, "після того, як (єврокомісар) Фюле приїхав до камери головного опозиціонера країни, стало зрозуміло, що в країні два центри впливу і два центри формування настроїв громадян: офіційний і неофіційний".

"І з цим не рахуватися було б дуже неправильно", - вважає Гавриш.

Водночас, за його словами, діалогу влади й громадськості немає "і жодних причин прогнозувати, що він може виникнути, не існує".

"Все більше діалог підміняється маніпуляціями, як наприклад, репортажем із камери СІЗО, де в дзеркалі помітна досить дорога сучасна знімальна апаратура", - зазначив Гавриш.

"І навіть не для експерта, а для пересічного громадянина зрозуміло, що мова йде про "креативний хід" для того, щоб заспокоїти не скільки внутрішні настрої, скільки зовнішні", - наголосив він.
 
Водночас, Гавриш дивується: "Як так може бути, що для влади порядок денний виписує опозиціонер, який сидить в тюрмі?".