Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Євгенія

Страницы: [1]
1
Для тих, хто цікавиться автобусом Київ-Гуляйполе-Київ, інформація тут:
http://rep-ua.com/music/news.php

2
 :D
навіть пояснювати щось бажання нема!
Дивна Ви людина!
P.S - забула попередити Вас особисто! в Гуляйполе приїду в своїй улюбленій білій футболці. Не пропустіть можливість звинуватити мене в агітації за БЮТ ;D

3
«Свобода сліва  з Васіком Шустрим» та «Шість копійок з Романом Чайкою»


Оргкомітет фестивалю «День Незалежності з Махном» затвердив два нових перформанси під час проведення фестивалю. Окрім традиційних перформансів додадуться дві «стадіонні телепрограми»: «Свобода сліва з Васіком Шустрим» та «Шість копійок з Романом Чайкою». За задумом організаторів «стадіонні телепрограми» стануть веселими та незлостивими пародіями на вітчизняні політикум та тележурналістику. Відбуватимуться перформанси на стадіоні Сільмаш у місті Гуляйполі Запорізької області під час проведення літературно-музичного фестивалю «День Незалежності з Махном» 24-25 серпня. До участі у «стадіонних телепрограмах» планується залучити популярних літераторів та музикантів в якості основних героїв, а також свідоме гуляйпільське населення в якості репрезентативної вибірки. Наразі відбувається кастинг на ролі ведучих «стадіонних телепрограм». На роль ведучого «Шести копійок з Романом Чайкою» претендує відомий музикант гурту «Мертвий півень» Роман Чайка. На роль ведучого «Свободи сліва з Васіком Шустрим» претендує відомий громадський діяч Євген Золотарьов. Основною вадою кандидата на роль ведучого програми «Шість копійок з Романом Чайкою» музиканта гурту «Мертвий півень» Романа Чайки оргкомітет вважає його надмірну та підозрілу схожість з відомим тележурналістом «5»-го каналу Романом Чайкою. Щодо кандидата на роль ведучого «Свободи сліва з Васіком Шустрим», то на думку оргкомітету він оптимально мав би виглядати як інтелігентний невеличкого зросту чоловік з борідкою старше середнього віку, а кандидат на роль ведучого Євген Золотарьов має зріст 2м 2 см, без жодних ознак рослинності на голові та вдвічі молодший. Наразі оргкомітет працює над тим, як довести кандидатів на роль ведучих до оптимального стану.

 Довідка: «День Незалежності з Махном» - традиційний літературно-музичний фестиваль. Дата проведення 24-25 серпня. Місце проведення - м.Гуляйполе Запорізької області. Під час проведення фестивалю відбуваються літературні читання, виступи музичних гуртів, різноманітні перформанси. Організатор фестивалю: Мистецьке об’єднання «Остання барикада».
 Голова оргкомітету Олесь Доній.

Контакти: Виконавчий директор   8(067) 247 26 02  Оксана Омельченко
                  Виконавчий продюсер  8(067) 969 38 60  Сашко Корнієнко
                  Відповідальний секретар 8(044) 253 02 40 Євгенія Абросимова

http://rep-ua.com/73559.html

4
Цитировать
Не знаю правда чи неправда-  http://rep-ua.com/73202.html
-Людській підлості немає межі.
_______________________________________
Правда!
Жахливо неприємна історія :(
А найнеприємніше, те що в засобах масової інформації почали з`являтися гидотні статті на адресу Олеся Донія, абсолютно брехливі і образливі...
по розумному це називається "Свобода слова" а простими словами - "Шо попало"
Дивує найбільше те, що неперевірені чутки друкуються, дописується та для яскравості прибрехується, додається власна думка та припущення автора та в кінці посилання на джерело, яке вже після всих виправлень мало співпадає з отриманою врезульті мутації статтею...
Але ж Ви знаєте улюблену фразу Ксенії " Собаки гавкають, а караван іде далі"...

5
Ну от і з`явилася  ;) ;D
З радістю повідомляю що:

День незалежності з Махном 2007 – більше літератури, більше музики!
24 та 25 серпня 2007 року у Гуляйполі відбудеться Другий музично-літературний андеграундовий фестиваль  День незалежності з Махном. На гостей чекають дві доби шаленого степового драйву та справжнього махновського відпочинку.
«Цьогорічний фестиваль буде гідно продовжувати закладені у минулому році традиції – буде весело, голосно та андеграундово, – говорить ідеолог фестивалю, голова Мистецького об‘єднання «ОstаNNя Барикада» Олесь Доній. -  Разом з тим ми плануємо підвищити рівень фестивалю, запросивши більш якісних виконавців, розширивши представлені літературні жанри та запросивши представників інших видів мистецтв, наприклад,  театри. Наш фестиваль  – після подій, які відбуваються з фестивалями у цьому році, взагалі чи не єдиний фестиваль подібного масштабу в Україні за межами Києва. Все це говорить на користь того, що усім шанувальникам української музики та літератури необхідно складати речі та вирушати в Гуляйполе!»
Чим же фестиваль цьогорічний буде відрізнятись від минулорічного? Перш за все - якістю. Не дивлячись на те, що минулорічний фест був високо оцінений глядачами та критиками, МО«ОstаNNя Барикада» розуміє, що межі досконалості немає. Відтак, цілий рік вивчався досвід українських та закордонних фестивалів, і ретельно продумувалась програма та організація цьогорічного фесту.
Головний принцип фестивалю 2007 – більше літератури, більше музики. Замість стандартних для українських фестивалів півгодинних виступів виконавців, буде запропоновано повноцінні сольні концерти тривалістю не менше години.  А «Махновські читання», які стали однією з візитівок минулорічного фестивалю, будуть проходити кілька разів у різних жанрах.  На цьогорічний фестиваль обов‘язково приїдуть ті, хто не доїхав у минулому році, а також планується показати велику кількість нових імен в українській літературі.
«Після занепаду Червоної рути та Перлин сезону, в Україні не залишилось фестів, які б відкривали нові імена,  – говорить виконавчий директор фестивалю Ксенія Омельченко. - Ми  змінимо цю ситуацію. На фестивалі буде оголошено музичний гурт та письменника в номінації  «махновське відкриття року». Переможці отримають право бути хедлайнерами на цьогорічному фестивалі та виступатимуть на  наступному, а також цілий рік прийматимуть участь у мистецьких акціях, які організовує МО «ОstаNNя Барикада.»
Крім музики та літератури, гостям фестивалю буде чим розважитись. Вдень заплановані виступи найоригінальніших театральних колективів України, літературні презентації, та мистецькі перформенси. Для дітей працюватиме спеціальний майданчик з ляльковим театром та казкарями. Після півночі мешканців наметового містечка зігріватиме «Бардівська ватра» - ексклюзивний і єдиний в Україні суб-фестиваль бардівської пісні.
На фестивалі буде розбито наметове містечко з інфраструктурою, де зможуть за символічну платню посилитись усі бажаючі. А тих, хто не потрапить до наметів з радістю приймуть до себе гуляйпільці. Мешканці махновської столиці очікують на фестиваль та вже готують місто до прийняття гостей.
«Чинуші святкують у Києві, а справжні українці їдуть у Гуляйполе», - це гасло і надалі лишається актуальним для України.  День незалежності треба святкувати весело, цікаво і зі смаком. Незабутні враження отримуються не на майданах великих міст, а на стадіоні у Гуляйполі. На єдиному в Україні музично-літературному андеграундовому фестивалі  «День незалежності з Махном».
Додаткова інформація за телефонами:
8 (044) 253 02 40
8 (067) 247 26 02 Омельченко Ксенія
8 (067) 273 95 60 Абросимова Євгенія
З повагою,
Оргкомітет

6
Всім привіт!
А відповідь на це звернення є?

7
Махно и махновщина / УВАГА! УВАГА! УВАГА!
« : Октября 06, 2006, 12:34:44 »
Увага! Увага! Увага!
До всіх фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів, папарацці, мамарацці, вуайерістів і простих учасників фестивалю «День незалежності з Махном».


Організатор фестивалю «День Незалежності з Махном» Мистецьке об’єднання «Остання барикада» готує до друку фотоальбом, присвячений фестивалю. У книзі знайдуть своє гідне місце всі учасники акції: літератори, музики, організатори, а також журналісти, махновці, патріоти, панки і решта глядачів,  слухачів та обивателів. В книзі також належним чином буде представлена творчість учасників, отже це буде своєрідна антологія сучасної української «махновської» літератури.
    Мистецьке об’єднання «Остання барикада» звертається до всіх, хто фотографував на фестивалі, з пропозицією взяти участь у спільному творенні книги. Присилайте свої фото на ел. адресу: eugenika82@mail.ru

Зв’язуєтеся з оргкомітетом по телефону: 80672739560, 8 (044) 2530240
 або  по імейлу: eugenika82@mail.ru
(контактна особа: Євгенія)

Ваші фото прикрасять альбом!

Залишить в історії фото ваших улюбленців!

Більше фото, хороших і різних!

А наступного року зустрінемося знову на фестивалі «День Незалежності з Махном»!

Страницы: [1]