Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Patriot

Страницы: 1 ... 45 46 [47]
691
У пятницю на пресконференції  Луценко розповідав чому він залишився з Яником, на питання де буде на День Незалежності , він відповів,  що бере відпустку і їде в Гуляйполе. Хотілося б задати одне питання, честному мєнту.

692
Я з тобою згоден на всі сто.   Сьогодні на зборах від владних мужів вийшла інформація, що 19 серпня буде проведено суботник по наведенню порядку на стадіоні і в парку. Покажем гостям міста, що не все унас так погано.

693
 Питання до Ксенії. Пан Луценко Ю.(міністер МВД) на прес. об"явив, що  на день Незалежності буде в Гуляйполі, це так і буде чи ні?

694
Жаль не хватило в  народа волі весною, коли адміністрацію цепамии закрутили. Таке треба було  зробити і з міськрайрадою. Ти прав, на біржу бюрократів !!!!!!

695
Люба Ксенія , я тільки що слухав нашого мера Неміча , я зрозумів, що він робить підготовку , бо злякався що О. Доній пропіарить його в пресі який він "класний" . А взагалі процес  підготовки  потроху іде, світло, розетки для підключення, вода буде. Тільки з туалетами я не зовсім зрозумів хто ж їх буде робити? Нам відповіли начебто це Ви організуєте.

696
  Вся проблема в тому , що в бюджеті міста нема грошей. Але головне в тому , що вони (влада місцева) не дуже і напрягаються, щоб в місто прийшли гроші. Цікаво чому люди які вибрали нашого мера не запитують у нього що, зроблено за 100 днів.

697
Сходжу на збори потім розкажу.

698
Цитировать
Сергій скажіть про ці збори ще десь повідомляється бо може хтось і хоче, але не знає?

 Це ідея родилася на зборах "Гуляйпільської громади". Сьгодні кого могли запросили, через це мало кому відомо, доречі Коровка голова райради сказав; що нічого робить небуду, отаких у-ів  вибрали Гуляйпольці , так працють аби день до вечора. Нада Махна з могили піднімати, для наведення порядку.

699
14 серпня, на 16-00 в будинку райради (актовий зал) збираються люди яким небайдуже до Гуляйполя, так як місцева влада не хоче напрягатися, щоб провести фестиваль пристойно, хочемо власними силами трохи упорядкувати місто(  виготовити і встановити мусорні баки лавочки і т.д.) Уже є бажаючі допомогти Курман Сергій , Сазоненко В. і інші.
  Ждемо допомоги. Народ для себе ж робимо, не жміться в кафе більше пропиваємо!

Страницы: 1 ... 45 46 [47]