Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - anna

Страницы: [1]
1
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 19:36:31 »
vitor, а по-моему дело пахнет керосином) и нужно растормошить людей от спячки

2
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:50:43 »
backyard  :)

3
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:49:54 »
vitor, у народа є самий головний і незамінний..."ресурс" с позволенія сказать-людський. є такий цікава історія,як навіть у гітлеровській германії за допомогою мітингів звільнили євреїв.народні протести-то сила!
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%88%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B5

4
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:49:01 »
"гуляйпільські активісти"-це не лише громада, а просто люди яким не все одно

5
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:33:47 »
backyard, чому ж "невідомі") жителі Залізничного і гуляйпільські активісти і провели) ті які  проти.
vitor, якщо у вас є пропозиції або бажання брати участь у подібних заходах, або у вас є можливість допомогти у зборі підписів проти карьеру-скидайте свої контакти і вулицю що можете взяти разом з друзями,родичами,знайомими на ел. адресу zaya19855@rambler.ru
та в однокласниках http://www.odnoklassniki.ru/profile/290107621727

6
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:07:48 »
ой,вибачте,невірно прочитала ваш нік- vitor,не віктор))

7
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 18:01:29 »
доречі,раз уже на те пішло то російською треба було написати "вы пишЕте")вибачте за критику)

8
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 17:57:54 »
Віктор, я пишу на форумі суржиком,наче як усім понятно, чи ви не зрозуміли смисл того що я написала? чого ото придираться)

9
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 17:33:15 »
а те що люди дійсно "сидять по норам"-це так і є, я чула багато раз "ой,оце як відкриють карьер-то нам тут кришка взагалі. але що зміниться від того що я вийду на той мітинг,я то-тут до чого". вже ніяких нервів не вистачає на таких людей!

10
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 22, 2013, 17:29:36 »
демагогічні роздуми про феодальний капіталізм і про те що "всі ми люди маленькі,нічого не вирішуєм"-оце дійсно словесний понос, і засмучує те що не лише недалекі люди,а і люди мислячі, розумні,яким без сумніву являється Free thinker своїм тролінгом підтримують огидний нігілізм і упадніческі настрої.

11

15 березня,в минулу пьятницю, в гуляйпільському КП"Комунгосп" урочисте засідання з нагоди професійного свята закінчилось неприємним і навіть ганебним епізодом. Привітавши працівників комунального господарства, присутні на святі керівники району (голова адміністрації Гура А.П.,мер міста Неміч О.Г. та голова райради Попович О.А) попросили затриматись після офіційної частини працюючих пенсіонерів. І до своїх привітань додали, так би мовити, "ложку дьогтю",дуже наполегливо поросивши не слухати" пустих балачок" з приводу відкриття під Гуляйполем карьеру, а також самим не розповсюджувати подібну інформацію і не приймати участь у протестах громадськості,якщо звісно присутні "справді дорожать роботою і хочуть спокійно працювати і далі".
В зв"язку з такою заявою виникає справедливе питання: якщо відкриття руднику в районі-справді лише міф, а інформація що розповсюджується неправдива і провокативна-то чому керівники так відчайдушно і не шкодуючи власного авторитету і честі намагаються заліпити роти населенню,не гидуючи навіть такими підлими методами і відвертими погрозами? Якщо ж диму без вогню справді не бува-і руднику не лише дали дозвіл на існування(що підтверджено документами),а ще й впевнені що відкриття його сприятиме процвітанню району-то чому тоді інформація про позитивні і негативні наслідки таких розробок не публікується в районній пресі? Навіщо вся ця завіса таємничості і "совкові" методи дозування інформації?Чому громадськість не інформують про те що чекає жителів міста і району коли почнуться роботи на карьері? Відповідь напрошується лише одна- страх перед справедливою і неминучою реакцією людей на подібні дії влади-бо ж всі свідомі люди розуміють, що рудник принесе екологічну катастрофу, загрозу для здоровья і життя, і мовчати не будуть.
Це не перший випадок відкритого і безсовісного тиску на працюючих людей:з різних джерел надходила інформація що і раніше віддавались подібні накази-закрити роти населенню,а начальники бюджетних установ,раді вислужитись, слухняно їх виконували, попереджаючи працівників,що не варто йти проти волі місцевої "верхівки".
Вражає не лише нахабність подібного "прохання" і завуальованих погроз зі сторони чиновників,їх впевненість у власній безкарності та вседозволності, а і точний розрахунок: знають на кого вчиняти тиск, хто знаходиться в найбільш невпевненому становищі- працівники держструктур району,бюджетники, і особливо-працюючі пенсіонери, тобто ті, чиє професійне благополуччя знаходиться в руках можновладців.Та розрахунок виявився невірним-бо сьогодні мова йде не за роботу,а за життя і здоровья людей, їх рідних,дітей та внуків. Сьогодні зрозуміло,що як молодому поколінню,так і пенсіонерам,і всім свідомим жителям Гуляйпільського району нема на кого розраховувати- вони самі мають відстояти свою землю, своє право на здоровья і життя. В єдності-велика сила! І подібні дії зі сторони представників влади лише це підтверджують- вони бояться, і намагаються запобігти масовим заворушенням серед населення. Не будьмо байдужими,зупинимо разом це "бандитське" свавілля!

12
а так як це питання,важливе для життя і здоровья жителів Гуляйполя-то тут вирішувати кожному за себе..але що важливіше,люди??хіба просте право людини жити в придатному до існування місті,мати здорових діток і рідних-не важливіше за бажання вислужитись перед начальником??

13
2-березня біля КСК відбулась зустріч небайдужих до цього питання людей-а не мітинг.але судячи з кількості учасників-то в разі і подальшого ігнорування чиновниками і депутатими Гуляйполя думки його мешканців з цього питання-і мітинг не за горами. Доречі дання зустріч була зовсім не страйком і ніяк не заважала роботі державних органів, а також-не була організована ніякою політичною партією-це була громадська ініціатива мешканців Гуляйполя-тобто ніяким чином не було порушено закони України,в тому числі закон про держслужбу.

Страницы: [1]