gulaypole.info

Гуляйполе => Общая болталка => Тема начата: Patriot от Декабря 15, 2007, 21:28:20

Название: Новини з сесій Гуляйпільської міської ради, які не пройшли цензуру.
Отправлено: Patriot от Декабря 15, 2007, 21:28:20
  На прохання депутатів Гуляйпільської міської ради опишу події, які відбуваються на сесіях. В зв"язку з тим, що місцева газета повністю підконтрольна голові райдержадміністрації Дудці О.І., там пишеться тільки про героїчні вчинки Олександра Івановича та його заступника Науменко П.П..
 
   Рідний брат голови РДА Дудка Володимир Іванович директор ТОВ "РЕЗОН"  подав документи в міську раду на затвердження в зв"язку з будівництво Автозаправочного комплексу та СТО в центрі житлового масива, що по вулиці Спартаківська біля магазину меблів.
  Не всі мешканці Гуляйполя були в захваті від такого сусідства, ініаціативна група зібрала близько 500 підписів противників будівництва. Тому на сесії депутати не підтримали будівництво і написали запит в Державне Управління Екології з проханням розібратися з ситуацією.(відповіді ще нема).
   Володимир Іванович користуючись посадовим становищем свого брата (а можливо це і сам брат хоче збудувати АЗС), повторно за допомогою міського голови Неміча виносить питання на сесію міської ради яка відбулася 12.12.2007р.. Але як Неміч не пропихав АЗС в нього нічого не вийшло, депутати відмовилися починати сесію, тільки після зняття цього питання з порядку денного розпочалася сесія.  Чи буде третя спроба?
   
Название: Re: Новини з сесій Гуляйпільської міської ради, які не пройшли цензуру.
Отправлено: vitor от Декабря 15, 2007, 22:51:19
Да.в каждом городе и регионе все идет по сценарию-кум, сват  и т.д. Наш менталитет или привычка.