Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Ксенія

Страницы: 1 2 [3] 4
32
До речі! Якщо є в Гуляйполі бажаючі бути волонтером на фестивалі, то прошу мене повідомити:)

33
Шановні журналісти!
           Запрошуємо Вас відвідати прес-конференцію:

Дата проведення: 17 серпня (четвер) об 11:00
Місце проведення: Просто неба!!  (біля Українського Дому (вул.Хрещатик, 2)
Тема: Презентація програми музично-літературного андеґраундового фестивалю  «ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ З МАХНОМ», який відбудеться  24-25 серпня в м. Гуляйполе (Запорізька обл.)
Учасники: Олесь Доній, Лесь Подерев’янський, Юрій Покальчук, Світлана Поваляєва, Ксенія Омельченко
Реквізит: Тачанка, коні, кулемет, чорні прапори і майже справжні махновці.

Ви зможете дізнатися про ідею фестивалю, склад учасників, а також подробиці карнавально-розважальних акцій та конкурсів таких, як:  «Махновські читання», «Поетичний боді-арт», «Гонки на тачанках», «Томатний лідер нації», «Хата-читальня лірника Сашка».

Чинуші святкують в Києві, а справжні українці їдуть в Гуляйполе!
МО «ОsтаNNя Барикада»
Контактна особа: Ксенія Омельченко
Тел.: 8 (067)247-26-02
E-mail: ost_bar@i.ua
Наша сторінка: http://rep-ua.com/music/

 :)

34
відповідаю - Міськрайрада

35
Даа хлопці, не радуєте ви мене:( Завтра наші хлопці, які будуть розбивати наметове містечко для учасників будуть в Гуляйполі

36
Що маєте на увазі? Сталось так, що гуртів вже давно перебір і тому виступити на сцені вже немає можливості, бо фізично часу не буде.

37
Ні в якому разі, просто Шон, як виявилось на той момент має бути в Англії. Брехати людям немає сенсу, бо це не однаразова акція

38
Звичайно, ми збираємось відремонтувати туалет, що на стадіоні, і так самр поставити дерев"яні туалети, біо-туалети - мало функціональні

39
Звичайно, ми плануєм зробити в Гуляйполі щорічний фестиваль. А окрім міліції та швидкої, ми ще працюєм над забезпеченням пожежної машини.

40
Дуже приємно!

41
Буду рада зустрічі, а Ви хто?:)

42
Все буде нормально, тим паче, я думаю, що перший рік ми зберем не більше 5 тисяч, тим паче це ж поетапно, частина гуртів приїжає на один день, а друга половина на інший день

43
Уявляю:) А ви проти?

44
Було так..:)) Сергій Жадан приїхавши з Гуляйполя, за пивом на розмові з Олесем Донієм сказав "що, не погано б було б щось провести в Гуляйполі". Олесь Доній запропонував фестиваль, придумали назву. І вже я та Олесь Доній почали втілювати в життя цю ідею.

45
Вітаю! Роботи почнуться найближчими днями, кошторис влада вже підготувала, готуються добровільні внески, а також фінансування з Києва.

Страницы: 1 2 [3] 4