Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - rabbit

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 116
16


А вот, к примеру, больница в пологах это уже простите ......

Ну, якщо було сказано, 50км - не так й багато, то на це й розраховувалось :)

Наскільки я зрозумів, лікарня залишиться, просто скоротяль лікарів, все зведеться до визначення хвороби, а там, якщо щось не складне, вирішується на місці, щось складне "їдьте порішать в Пологи"

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/reform_answers.html

17
Чиновники, что стаи ворон: спугнут их с одного дерева, они тут же дружно пересядут рядом, на другое.

Я думаю, вашій відповіді зараз аплодують всі автолюбителі гуляйпільщини, яким для перереєстрації, або взяття на облік транспортного засобу приходиться їздити "до сусідньго дерева" аж в Пологи. Так тримати, і нас чекатиме світле майбутнє ;)

18
Лікарню не закриють, і взагалі звідки цей "брєд":) . Адміністративну реформу відмінили ( вроді), хоча населення замало, і наш район "на краю географії Запорізької області", тому ну ніяк центром йому не бути. Якщо простими словами - зараз ми бачимо "оптимізацію" видатків на бюджетну сферу. А оптимізувати можна лише укрупненням, що ми зараз і бачимо. Я вже писав, всім же забагато чиновників та бюджетників - ось результат, вірніше початок результату. Результат буде, коли прийдеться за всяким папірцем їхати за три-дев"ять земель, зато як радісно, чиновників та бюджетників стане менше :)

19
И на долго ли это? Или до следующего года?

Як варіант - до адміністративної реформи. Всім же чиновників забагато, адміністрацій забагато, давайте скоротимо, а скоротити можливо лише при укрупненні територій. От коли центр буде десь в Пологах, або Оріхові ;)

ПС. Виключно моя приватна думка.

20
5 канал, мені вже знайомі з Енергодара сьогодні дзвонили

21
Ніхто ТВ-передачі, що в нивинах показували не записував?

22
Купля - продажа / Re: Продам PSP 3008
« : Марта 25, 2013, 14:48:55 »
ап

23
Купля - продажа / Продам PSP 3008
« : Марта 24, 2013, 17:56:00 »
Продам PSP 3008 в доброму стані. Прошита Кращий подарунок для дитини 10-13 років.  З картою пам"яті 2Гб - 900грн, з картою 16Гб - 1000грн. Якщо потрібне фото, можу викласти.
Продається по причині "дитина нагулялась".

24
Никто в этой стране не будет платить налоги без палки пока их будут срать в золотой унитаз. Да и в любой другой.
Смотреть надо не в зеркало, а в телевизор где показывают Шустер-Жив и все это обладающее золотыми унитазами.
Виноваты и те и те.  Вопрос как это прекратить. Или палкой или таки перестать срать в золотой унитаз.
IMHO конечно.

А ніяк. Є більша половина країни, жителі якої готові жити хоч в радіоактивній пустелі, хоч в копанках, а кар"єр - це круто, працювать підемо, а те, що у когось унітаз золотий - то зовсім дрібниця,  головне щоб "ані маглі гаваріть на радном язикє" і "нас не захватила Америка з НАТО".
 

IMHO ;)

25
Патріоту: Є критика, є критиканство. Відчуйте різницю.
І того, хто справляє нужду в золотий унітаз  вибирали люди, і серед них знайдуться ваші знайомі. Автомат в руки, і гайда?

ПС. Хочеш побачити винуватця своїх проблем - глянь в дзеркало. ( Це не виключно вам, а взагалі, 38 мільйонам населення)

ППС. Хтось свиней здав дончанам, податки не платив, він же не дурень, хтось "тарілку поставив", податки не платив, хтось кахель поклав, податки не платив, а хтось завод оформив через Кіпр, він також не дурень. У кожного свій монетарний рівень, і дурнів взагалі нема, ми - сама розумна нація. ;) Тільки от чому живемо так, сам не розумію (це - сарказм)

26
До Заї:
Розумію, що ви небайдужа людина, щирий вам поклін, але все не так просто, як просто покричать:
Що значить "розвалили" Сільмаш, сирзавод, фабрику - це все приватні підприємства зі своїми власниками. З питаннями "обанкротили, закрили" - до власників, до чого тут влада?!?!.
Я розумію, роботи нема, але це проблема державна, а не місцева. Хто ж винен, що купити завод і здати все на метал вигідніше, ніж інше.
Ми - дотаційний район. Виходити потрібно з цього. Причина - дуже проста. Я вирощую свиней - але податок не заплачу, здам дончанам. Він вирощує свиней - податок також не заплатить, він же не дурень, здасть дончанам...  Той зробить роботу, але ж він не дурень платити податок, та й інший отримає зарплату в конверті, а скаже, що працює "за мінімалку".. як  податки платить - ми ж не дурні... а як завод "запускать", так всі винуваті: чиновники, влада, всі, але не я.
Все це критиканство.
Я проти кар"єру, але якщо хочете найти причину, чому ми маємо те, що маємо : гляньте в дзеркало, воно дасть відповідь.

27
:o  Зачем так "вспыльчиво" и  ... причем  (по конкретному факту)   Россия.    Здесь больше всего криминал....

До чого тут "вспыльчивость"?

Я всього навсього вказав, як з цього може скористатись наш північний сусід з великоімперськими інтересами. От Корея  та Іран також  "мартышки с гранатой". Річ же не в намаганні принизити по теоріїі Дарвіна, а в порівнянні зовнішньої політики ))

28


В то время как Associated Press шутит, что на бумаге Советский Союз может до сих пор существовать ...


Тільки Росія це мавпа з гранатою... з них станеться з метою відновлення справедливості (улюблена справа в останні роки) офіційно визнати копіі не чинними та ввести війська в колишні республіки ...

ЗИ. Смішного і веселого досить мало (((

29
Меня наиболее умиляют требования по безопасности ( в случае, если нужен ограниченный доступ ).  Комп должен быть в отдельном помещении, без сети, но ни слова о шифровании данных, ибо программы наподобии трукрипта, опенгпг и подобные не прошли сертификацию.  Меня уже лет 10 не покидает ощущение того, что у нас в ИТ все показушное.  Закрыть комп в отдельной комнате - это правильно. Сделать закриптованный скрытый раздел, который можно подключить, поработать и отключить - это  двойное нарушение. и софт не тот, и комп не там ))

А насчет пароля на стенке знаем, бывали. Раз уходил в отпуск, дал пароль от сервака ( ну мало ли, неделю не будет, вдруг инета не будет, буду без ноута в месте, где отсутствует связь, или а вдруг метеорит упадет на мой ноут... ), так народ первым делом напечатал и наклеял на стенку "пароль от сервера - блаблабла"


30
З рівнем зарплат ІТ в держструктурах + любима всіма віндовс :)  Дивно, що й досі на сайтах нема кнопки "Скачати секретну інформацію"

ЗІ. Тут річ не в віндовс проти не віндовс, але в держустановах, і силових структурах повинна бути своя операційна система, зі своїм набором програм, ні прямо, ні криво, взагалі ніяк не сумісна ні з чим.

Страницы: 1 [2] 3 4 ... 116