Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - ПАТРІОТ

Страницы: [1] 2 3 ... 5
1
    Сьогодні вщент заповнений мікроавтобус  цигарками, консервами, носки, чай, мед, печиво, пиріжки , хліб та інше. Доїхав до прикордонників та десантників, які знаходяться  в с. Чонгар. Швидко знайшли командира, познайомилися, з десяток солдатів з автоматами та снайперками обступили машину, розговорилися, розповіли їм, що ми із Гуляйполя!)  привезли їм гуманітарну допомогу.
    Віддали частину зібранних речей. Хлопці дуже задоволені ! Щиро дякують всім небайдужим, щиро радіють шоколаду, цукеркам ) упаковку х/б рукавиць розібрали митьтєво і пожалілися, що мало, кажуть вимушені багато працювати, руки горять...  А в повітрі висить важке повітря ВІЙНИ.... На питання чи буде стрилянина, майже одноголосно говорять, що напевно буде... Показують де засіли путінські снайпери, взагалі ситуація дуже напружена, сплять по дві-три години. Вночі навколо частини стоять розтяжкки, на всяк випадок. Зізнаються , що в разі чого вони смертники....
     Але попри всі негаразди та побутові проблеми у хлопців настрій  бойовий! Зробили кілька фото  назгадку
   Пожали мужні руки солдат і на їхнє прохання поїхали на Арабатську стрілку, туди де кілька днів назад оккупанти захопили газоперекачувальну станцію. Командир по телефону повідомив там своїх, щоб нас пропустили, виявилося, що це було зроблено невипадково..
    Але все одно зустріли нас не дуже люб"язно. І на це були причини. Ситуація там дуже напружена, солдати сприймають гостей як потенційних ворогів. Тримають кругову оборону, окупанти на Мі24 постійно порушують кордон та роблять майже над головами хлопців прольоти над їх позиціями, при цьому льотчики показують жестами, що будуть відрізати хлопцям голови! ...
     От такі "брати" у нас!!! І хто цікаво після цього фашисти!?
 Все що залишилося в машині вигрузили. Поки носили коробки та розмовляли, солдати стали трохи не такі похмурі та суворі. Почали дякувати людям які передали їм все привезене,  командир почав розмовляти показав нам де засіли окупанти, поділився своїми проблемами та потребами (окрема тема про яку просто не хочеться писати) .... Та розмова закінчилася миттьєво, краєм ока побачив, як солдати розбігаються по окопах. Нам негайно наказали  покинути передову, бойова тривога!
    По дорозі додому, по телефону дізналися, що хлопці відбили 200 метрів Української землі. Слава Героям! Слава Україні!
 
   

2
http://forum.od.ua/showthread.php?t=2253938&pagenumber=

Думаю щось кометувати не треба...
Дзвонив до знайомих у Запоріжжі ..  вони вже возили допомогу ..А Ми що !?

Збираємось хто не байдужий ..зносимо  (сигареты, чай, сладкое (в том числе шок. батончики, шоколад))
До Дикуна Андрія, вул.Шевченко 51 (там де продають цемет) ...
також в наших силах ...носки. білизна ..
Плануємо в середу поїхати в Чонгар.

Ми на дивані !! а вони там в палатках
 

3
 О. Муха категорично відмовляється друкувати  звернення ГО "Гуляйпільська громада" до гуляйпільців, нашу відповідь бруду і образам які лються зі сторінок районної газети.   Але районка це не увесь простір де можна виложити свої думки .

4
  В Гуляйполі сьогодні відбулася сесія райради. Півтори години місцеві чиновники змагалися хто з них краще любить рідний край і хто найбільший борець за справедливість та проти кар"єру на гуляйпільській землі. Склоняли як могли громадську організацію "Гуляйпільська громада", що вона не захотіла співпрацювати з владою, яка три місяці боролася проти карєру. Дуже сильно сварилася, що ми сякі-такі запросили на збори громади, які відбулися 7 квітня біля КСК Сучасник гостей з інших районів, та ще й з Луганська та Донецька. Хоча от не можу зрозуміти, що наша місцева влада має проти батьківщини нашого Президента?) Та от тільки не зрозуміло чого три місяці від їхньої боротьби не було жодного результату, поки на площу не вийшли тисячі людей і сказали в лице чиновникам хто є хто і заборонили будь-які дії на землі без їхнього дозволу... Що цікаво, на нас образилися, що ми своїми діями принизили гідність чиновників, депутатів .. Але чомусь забули, що влада, а точніша голова ОДА перший почав принижувати  людей! Шановні чиновники не плюйте проти вітру може повернутися..
  Депутати скасували своє завуальоване погодження на розробку родовища!

5
   Поки можу сказати тільки одне такої активності я не очікував! Тому молодці !!! Так тримати !
  Наші можновладці які звикли проводити свої заходи далеко від простого люду сьогодні накінець почули відношення до себе...
  Одна справа говорити в своїх кабінатах, що вони проти карєра , а інша справа перед людьми говорити неправду..от і почули, що про них думають...
   Дзвонили знайомі з Запоріжжя наших місцевих чиновників у повному составі на коврик до Піклушенка завтра) співчуваю), але не варто було трогати махновців за живе!

6
1+1 , понеділок новини о 19-30
ІСТВ . понеділок новини о 18-45
ІСТВ , понеділок "Надзвичайні новини зі Стогнієм"  о 19-15 (рекомендую подивится бо тут буде журналістське розслідування)

можливі зміни, якщо зоборонять показувати))

7
Сьогодні в 11-00 відбулися збори громади за ініціативи влади та "Гуйчурського ГЗК" не зважаючи на те, що на ці збори добровільно принудітєльно були "запрошені" держслужбовці та селяни з навколишніх сіл одностайного одобрямс на геологічне вивчення та дослідно промислову розробку Гуляйпільського родовища від людей отримати не вдалося, так ще й в людей вистачило наглості відмовитися від заготовленої чиновниками резолюції зборів! Замість заготовленної люди підтримала резолюцію яку підготувала громадська організація "Гуляйпільська громада" яка прозвучала так;
 Проект рішення громади м. Гуляйполя та Гуляйпільського району від 6 квітня 2013 року

 Представники громади, що зібралися 6 квітня біля КСК «Сучасник» на громадських слуханнях про перспективи геологічного вивчення у тому числі дослідно промислової розробки залізистих кварцитів Гуляйпільського родовища вирішили:

 1.Заборонити будь-яку гірничорудну діяльність чи будь-які роботи з її початком, включаючи розробку проектно-кошторисної документації, виділення земельних ділянок, видачу дозвільних документів, ведення переговорів чи укладення договорів з приватними структурами та будь які інші дії, що ведуть або можуть привести до розробки Гуляйпільського родовища магнетитових кварцитів на території Гуляйпільського району біля селища Залізничного.

 За цю резолюцію учасники зборів проголосували майже одноголосно (десь близько 220-260 чоловік було присутніх всього на зборах) а самі сміливі закріпили цю резолюцію своїми підписами, 183підписа.
 Голова районної ради намагався виправити ситуацію )) і вносив два рази свою резолюцію, але люди свистом і своїм категричним "фе" відмовилися .... Дісталося від гуляйпільців і голові обл. ради Матвієнку, трошки затюкали..... Представники ГЗК приїхали не підготовленні один читав з бумажки, яку чи то вперше побачив чи просто давно в школі вчився) другий не знаходячи аргументів перейшов на розмову тіпа "сам дурак" в кінці договорився до того ,що сказав дослівно" невже вам не надоїло так жити??!!, у вас на полях нічого не росте і врожайності нема ,давайте розриємо карєр і тоді ви заживете " Просто піз....ц . Це притому, що район постійно в першій пятірці по урожайності зернових культур... Привезли якогось пенсіонера з Дніпрорудного який розповідав про зарплати в 6000 т. гривень і райське життя робітників в шахті... до чого шахта коли в нас мова про геологічне вивчення??)) і взагалі щось важко було зрозуміти, що хотіли від людей, згоди на розробку чи згоди на геологічне вивчення ?
 Потім понеслось і шановні пани від влади почали звинувачувати "Гуляйпільську громаду", що нам хтось пише тексти і що ми працюємо на якісь невідомі політичні сили?))) Вобщим коли закінчуються аргументи починаються різного роду безглузді звинувачення... Шановні пани карєристи, чиновники та їх прислуги. Ми захищаємо нашу землю ! наших дітей! майбутнє наших дітей і внуків! Ми на своїй землі! А ви на нії чужинці і загарбники ! Ви працюєте за гроші ! а Ми працюємо отримуючи енергію і натхнення від землі, яка нас кормить зігріває і захищає! З нами Бог! А хто з вами...?.

8
 Запрошуємо до КСК"Сучасник" 7.04.2013р. о 12-00 на збори громади м. Гуляйполя
Запрошені; Голова Зап. обл. ради Матвієнко, народні депутати, представники місцевої влади, виявили бажання
приїхати та підтримати гуляйпільців представники сусідніх районів м.Пологи.м. Оріхова м. Новомиколаєвки, козаки і ще багато люду...
  Не можу не прокоментувати обяву в місцевій районці. Нажаль попри значний розголос у ВЛАДІ продовжують затерати проблему перекручиючи та недоказуючи людям до кінця що чекає жителів.. В обяві  написано "..Про перспективи геологічного вивчення родовища" 
  Люди добрі яка може бути перспектива геологічного вивчення!??? А чому не дописали те речення через кому після геологічного вивчення ...яке звучить так "та в тому числі дослідно промислова розробка" тобото мають право на розробку до 10 % від вміста руди в родовищі... Звичано нащо людям знати правду? почнуть питання задавати, що чого краще недоговорити основне народ запросити лапші навішати потім перекрутити і видати за бажане!
  ТОМУ МИ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАК ЗВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАННЯХ І ЛЕГАЛІЗОВУВАТИ РОЗРОБКУ РОДОВИЩА "ГАЙЧУРСЬКОМУ гзк" НЕ  БУДЕМО!! 

 А ТИХ ХТО ТАМ БУДЕ ДУЖЕ ПРОШУ НІЗАЩО НЕ ГОЛОСУЙТЕ !!!

9
Вестник гигиены и эпидемиологии Том 10, № 1, 2006
© ДонДМУ
Кореспонденція: Т.А. Павленко, Донецький мед. університет,
пр. Ілліча 16, Донецьк, 83003, Україна
103
РАДІАЦІЙНА МЕДИЦИНА

Т.А. Павленко, М.И. Костянецкий, Н.В. Аксенов
ОЦЕНКА ДОЗ ОБЛУЧЕНИЯ НАСЕЛЕНИЯ ЗАПОРОЖСКОЙ ОБЛАСТИ
Институт гигиены и медицинской экологии АМНУ, Киев, Украина
Запорожская ОблСЭС, Украина


Установлено, что наиболее радоноопас-
ными территориями Запорожской области
являются Гуляйпольский (64 % зданий не
соответствовали требованиям нормативной
базы), Ореховский (53 %) и Токмакский
(43 %) районы, а наиболее благополуч-
ным – Мелитопольский.


http://www.nhe.dsmu.edu.ua/images/texts/240/1152606931st19.pdf

10
    Вчора в16-00 відбуляся зустріч в РДА.  На протязі 2 годин була розмова..  Таке відчуття, що це була розмова глухих з німими....
 що обговорювали... збір громади в минулу суботу біля КСК ... і рішення районної ради.. нас звинуватили в тому, що ми дезінформуємо місцеве населення і нагнітаємо обстановку... в питанні розробки родовища... Всі місцев чиновники голова РДА , заступник голови райради, особливо  мер , дуже хочуть дізнатися, що лежить в нашій землі... тому  висловлються дуже закрученими (!) словами, що начебото вони і проти, але хай риють бурять... або точніше роблять геологічну розвідку... на наші наголоси, що вже все пробурено і вивчено і написано массу наукових робіт ...відповідь одна ВОНИ (чиновники місцеві)!! нічого не знають . тому виходить що 11 років і сотні скважин пробурених на території гуляйполя в жопу))).. тому треба заново бурити ...от тільки питання від того, що ВОНИ не знають,   варто знову бурити....? Висновок подзвонили сказали прийняти одобрямс, прийняли ...що там з вами буде пофіг... головне крісло за собою зберегти....

11
Купля - продажа / ПРОДАМ КОМПЛЕКТУЮЩИЕ
« : Февраля 25, 2013, 17:02:00 »
Видеокарта
Palit GeForce GTS250 512Mb 256bit GDDR3  > 450 гр.

Процессор
AMD Athlon II X2 250 3 GHz > 250  гр.   

Материнская плата
Biostar GF8100 M2G+ > 200  гр.   

Память
kingston 2*2gb > 120  гр.         


Процессор,  материнка уже в собранном состоянии и продаются вместе.

0505593687

12
 Урановая пыль на родине Махно


Одной балки для разработки не хватит, и карьер под Гуляйполем поползет на пахотные земли
Уже больше десяти лет под Гуляйполем разные фирмы пытаются начать добычу железной руды. Но каждый раз встречают сопротивление местных жителей: им не нужно уничтожение пахотных земель в радиусе нескольких десятков километров. Перед Новым годом очередные коммерсанты, заручившись поддержкой власть имущих, пошли на штурм месторождения.

«Разрешение на разработку недр ООО «Гайчурский ГОК» получило от областного совета чуть ли не втайне от жителей района. О том, что такое решение выносится на сессию, мы узнали за день до ее проведения. А на самой сессии, когда мы туда приехали, слова нам так и не дали», – рассказывает Сергей Левченко, глава общественной организации «Гуляйпольская громада».

Главная беда — добычу руды придется так же, как и в Приазовье, вести открытым методом, делая карьер площадью в несколько квадратных километров. Да и богатство месторождения, по мнению местных активистов, может состоять вовсе не в железной руде, а в уране, который здесь рассеян среди той же руды. О том, что Гуляйпольское месторождение сильно «фонит», говорят уже с советских времен — еще тогда начали делать первые пробы. А добыча породы открытым способом понесет радиоактивную пыль из карьера на все окрестные села и само Гуляйполе. В ветреные дни частицы урана будут долетать и до самого Запорожья. Так что резкий рост онкозаболеваний начнется не только в районе карьера, «докатится» он и до областного центра.

Однако депутаты наплевали на своих избирателей и дружно «выжали кнопки», сначала в Запорожском областном совете, а потом в Гуляйпольском районном. Сейчас главным лоббистом очередной никому не известной фирмы называют новоиспеченного народного депутата Александра Дудку. Сначала глава Гуляйпольской районной администрации, а затем заместитель губернатора, господин Дудка имеет в районе лояльный к нему райсовет и чиновников на всех уровнях.

Единственной инстанцией, которая еще не дала свое добро на разработку недр, остается Зализнычный сельский совет, на территории которого и расположено разведанное месторождение. Распаханные поля сходятся вниз, к небольшой болотистой балке с несколькими ставками. Здесь пасут скот, косят сено, и совсем не верится, что в двухстах метрах под ногами есть урановые залежи. Но одной лишь балки шириной в 150-200 метров для добычи руды будет недостаточно, и карьер неизбежно начнет расширяться в стороны, как раковая опухоль.

Глава Зализнычного сельского совета Игорь Чуб пока ограничивается краткими словами. «Есть решение нашего сельсовета еще от 2008 года, что на землях нашего сельсовета разработка недр вестись не будет. И его никто не отменял», – заявил он «Субботе плюс». Местные жители не верят обещаниям власти о «социальных гарантиях» от грядущего инвестора. «У нас в Зализнычном есть элеватор, проходит железная дорога, рядом сам районный центр. Работы хватает, село небедное. Зачем нам предлагать рабочие места на этих карьерах?» – говорит местный житель Тимофей.


http://z-city.com.ua/subbota-plus/theme.html?id=-12150&edition=4-727

13
 26 грудня 2012 р., о 10-00 ранку відбудеться сесія районної ради в приміщені райради, що біля кінотеатру "Космос". Всі кому не байдужа доля нашого міста запрошую прийти на сесію. Приїдуть представники фірми, яка хоче почати розробку кар"єра! Треба прийти і сказати бандюкам хто вони і де їхнє місце! Я і представники ГО" Гуляйпільська громада" будемо на сесії , хотілося отримати підтримку не байдужих !

14
Час прийшов сказати своє слово .. Я не можу говорити за усих, біріть телефони в руки і дзвоніть в Запорізьку обл. адміністрацію Піклушенку! в Обл. Раду . Дзвоніть депутату ВР за якого голосували Дудкі О.І. вимагайте зупинити знищння Гуляйпільського району.. Сідайте в автобуси  їдьте в Запоріжжя пишіть плакати ! В понеділок в 10-00 ранку В обласній раді буде обласна сесія на якій буде розглядатися питання надання дозволу на розробку Гуляйпільского родовища!

15
Политика / Ми не раби, ми вже хуже рабів)..
« : Октября 19, 2012, 12:58:30 »
Дворники на Черемушках потеряли работу из-за того, что «плохо встретили» Януковича
Как отмечают уволенные одесситы, которые работали в ЖКС дворниками, а также занимали другие должности, увольнения начались вскоре после визита в Одессу президента. Чистку кадровых рядов сотрудников, новый начальник ЖКС объяснил тем, что президент "остался недоволен тем, как его встретили".
 
 Чтобы разобраться в ситуации и добиться справедливости, лишившиеся работы одесские дворники написали коллективное письмо В.Януковичу.
 
 "Уважаемый Виктор Федорович, - пишут авторы письма, = после Вашего отъезда в ЖКС начались массовые увольнения. Сначала убрали начальника ЖКС Билюченко Оксану Анатольевну, затем начальников участков №№ 1, 2, 8, мастеров, сантехников, разнорабочих, а сейчас хотят и нас уволить. И все это потому, что как говорит новый начальник Панков Юрий Михайлович, которого нам прислали, мы плохо встретили Вас, и Вы остались недовольны. Если это так, Виктор Федорович, то Вы должны знать, что мы, простые люди, ни в чем не виноваты!
 
 Мы честно работали, старались, чтобы Вы остались довольны нашим городом и нашей работой. Мы вымыли щетками асфальт по улице Космонавтов, красили фасады домов, работали с 5 утра и до глубокой ночи…
 
 Мы просим Вас, Виктор Федорович, принять справедливое решение и защитить нас. Если в чем-то есть наша вина — объясните, пожалуйста. Если же нет, пусть отвечают те, кто этого заслуживает. Уверены, что Вам небезразлична судьба простых граждан, и Вы нам обязательно ответите".
 
 Документы, приложенные к подписанному обращению, свидетельствуют, что всех уже уволенных рядовых сотрудников ЖКС "Черемушки" увольняли не по статье (это было бы никак невозможно) - они все как один писали "прошу уволить меня по соглашению сторон". Что, говорят, "очень гуманно": при такой формулировке уволенный работник может стать на учет в центр занятости и начать получать пособие по безработице не через три месяца, а уже на восьмой день.
http://bezpr.net/read/dvorniki_na_cheremushkah_poteryali_rabotu_iz-za_togo_chto_ploho_vstretili_y/

Звільнили санітарку, що насмілилася нагадати Азарову про з/п медиків
Зіпсувала візит до потьомкінського села!

 Санітарка Одеської обласної клінічної лікарні, яка попросила прем'єр-міністра Миколи Азарова підняти зарплати медикам, під тиском написала заяву про звільнення.

 Про це повідомили джерела в лікарні.

 Жінка працювала в реанімаційному відділенні і була звільнена у зв'язку з досягненням пенсійного віку, однак, як стверджують джерела, написати заяву про звільнення її змусили.

 Нагадаємо, в ході свого робочого візиту до Одеси прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідав Одеську обласну клінічну лікарню, де поспілкувався з медиками.

 Жінка нагадала політику про низькі зарплати медиків, але цей діалог явно припав Миколі Азарову не до душі: вислухавши її претензії, глава уряду сказав, що він не може давати обіцянок перетворити країну на наступний день, а робить те, що в його силах.
http://infocorn.org.ua/materials/news/Zvilnili_sanitarku_shcho_nasmililasya_nagadati_Azarovu_pro_zp_medikiv/53218


І таких новин вистачає ....

Страницы: [1] 2 3 ... 5