Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - rescuer

Страницы: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 54
61
Что-то такое...
Такое стоит кучу денег, а в стране крыза, вот чем богаты тем и рады...

62
Одежка у саперов конечно ....
Нормальных костюмов нет ?
Тоесь? Вы имели ввиду защиту или форму одежды?

64
Знову відлуння війни, на цей раз в центрі міста Пологи.



06.08.09 року о 11-51 від в чергову частину Пологівського РВ МНС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від гр. Н. про те, що ним під час копання  ями на в дворі житлового будинку м. Пологи по  вул Пролетарська,  на глибині 1,8 м  було виявлено  вибухонебезпечний предмет часів Великої Вітчизняної війни.
 На місце виявлення ВНП виїхала оперативна група Пологівського РВ ГУ МНС України в Запорізькій.
По прибутті на місце події після огляду ВНП було встановлено, що ним виявився артилерійський снаряд радянського виробництва калібру  152 мм. часів ВВВ.



Враховуючи місцезнаходження вибухонебезпечного предмету та загрозу що він становив при взаємодії районних відділів МНС, МВС, Пологівської райдержадміністрації та міської ради, організовано оцеплення місця знахідки, перекриття руху по вул. Пролетарській, та евакуація 142 чоловік з прилягаючих приватних та багатоповерхових житлових будинків, по вул. Пролетарській та пров. Некрасова, що знаходилися в небезпечній зоні.



По прибуттю на місце виявлення ВНП, групи розмінування з  АРЗ СП ГУ МНС в Запорізькій області піротехніками  було обстежено прилягаючу до місця знахідки територію, вилучено вибухонебезпечний предмет, в супроводі спеціального автомобіля ДАЇ транспортовано в спеціально відведене для знешкодження  ВНП місце, балку Ожерільну Семенівської сільської ради та о 19-20 знешкоджено методом підриву.



65
В Пологівському районі піротехніками МНС знищені 49 одиниць боєприпасів часів війни



31 липня цього року о 13-55 від жителя с. Григорівка, надійшло повідомлення про те, що ним в лісополосі поблизу села, було виявлено вибухонебезпечний предмет.
На місце знахідки виїхала оперативна група Пологівського РВ ГУ МНС України в Запорізькій області на чолі з заступником начальника райвідділу МНС Андрієм Григоренко. В ході перевірки встановлено, що вибухонебезпечним предметом виявився танковий бронебійний снаряд калібру  88 мм. німецького виробництва, часів Великої Вітчизняної війни. 
Цього ж дня о 15-30  від голови громадської організації  «пошуковий загін «Вітчизна»» м. Пологи,  надійшло повідомлення про те, що в яру між с. Інженерне та  трасою Запоріжжя-Маріуполь членами цієї організації виявлено близько 50-ти вибухонебезпечних предметів.



В ході роботи оперативної групи Пологівського РВ ГУ МНС України в Запорізькій області встановлено, що знахідками виявилися  40 артелерійських снарядів, 4 підривники від них, 3 ручних гранати та 1 мінометна міна часів Великої Вітчизняної війни, як радянського так і німецького виробництва.
Про вибухонебезпечні знахідки було проінформовано районі органи влади та спеціальні служби. Місце знахідок було взято під охорону працівниками Пологівського районного відділу міліції.
03 серпня 2009 року в місцях знахідок працювали оперативна група Пологівського РВ ГУ МНС, піротехнічне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України в Запорізькій області та представники комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пологівської райдержадміністрації.
Всі небезпечні знахідки були вивезені в спеціально встановлене місце, та знищені методом підриву.



66
Новости региона / Дерево над домом.
« : Августа 04, 2009, 18:29:51 »


 31 липня о 15:43 на пункт зв’язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Лермонтова в м. Пологи внаслідок сильного вітру було пошкоджено дерево та виникла загроза його падіння на дах приватного будинку. На місце події одразу прибула чергова варта СДПЧ-41 з охорони м. Пологи у складі 5 чоловік та 1 одиниці техніки. Рятувальники за допомогою висувної драбини та шанцевого інструменту розпиляли дерево та усунули загрозу руйнування будівлі.

67

Орієнтовна програма IV музично-літературного фестивалю "День Незалежності з Махном" 2009
27.07.2009 20:00
Час та місце: 23-24 серпня 2009р. десь в Запорізькій області

 
Я так понимаю фест в ГП под вопросом. Интересно почему? Местная власть против? Кто, что знает?

68
Час та місце: 23-24 серпня 2009р. десь в Запорізькій області

С местом не определились ?
А что ГП не хочет принимать гостей?

70
На Запоріжжі підірвався хлопець, який ремонтував велосипед за допомогою крупнокаліберного набою



21 липня о 10:15 до чергової частини Пологівського райвідділу ГУ МНС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від чергового міліції про те, що до Пологівської центральної районної лікарні госпіталізовано 18-річного мешканця с. Семенівка з діагнозом травматична ампутація 3-х пальців лівої кісті, проникаючі поранення брюшної порожнини, багаточисельні осколочні поранення голови, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок.
    Травми були отримані в результаті вибуху в руках потерпілого невідомого предмету, на присадибній ділянці по місцю мешкання.
    На місце пригоди виїхала оперативна група Пологівського райвідділу МНС, співробітники міліції та прокуратури району, а також працівники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру м. Запоріжжя.
    В ході слідства з’ясовано, що перебуваючи, вдома на своєму подвір’ї по вул. Жовтневій в с. Семенівка, при проведенні робіт по ремонту велосипеда 18-річний хлопець використав в якості надставки для вибиття підшипнику вибухонебезпечний предмет. В результаті удару по ньому молотком стався вибух.



    За фрагментами та осколками, знайденими на місці вибуху, встановлено, що вибухонебезпечним предметом орієнтовно був крупнокаліберний патрон калібру 22 мм німецького виробництва, що містив в собі вибухівку.
    Потерпілий перебуває в реанімації Пологівської ЦРЛ. Стан його здоров'я медики характеризують, як стабільний середньої тяжкості.

71
Новости региона / Эхо войны.
« : Июня 29, 2009, 15:39:49 »
В субботу в районе с. Ульяновка Пологовского района были уничтожены путем подрыва 2 немецких танковых 88 мм, и один отечественный артилерийский 105 мм снаряды, которые были обнаружены жителями на приусадебных участках и в поле.

72
Горело видимо жуть
Учитывая, что буквально перед загоранием в него заправили 500 литров 95 бензина, очень даже быстро и интенсивно. Словом, через 5 минут после возгорания, самолет перестал существовать.

73
У самолета, упавшего под Запорожьем, заклинило двигатель — прокуратура

Скорее всего, авария легкомоторного самолета «Бекас», который упал вечером, 9 июня, в районе села Чубаревка (Пологовский район, Запорожская область), произошла из-за поломки двигателя. Об этом «Репортеру Запорожья» рассказал запорожский транспортный прокурор Максим Кацюба.

«У нас есть данные о том, что скорее всего, во время полета у самолета заклинило мотор из-за неудовлетворительного технического состояния авиамашины», - сказал Максим Кацюба.

Также прокурор прокоментировал «Репортеру Запорожья» информацию, которая была недавно озвучена на совещании в Запорожской облгосадминистрации о том, что упавший самолет совершал перелет через Запорожскую область для выполнения авиахимработ в Донецком регионе

«Расследование по делу проводит Запорожская транспортная прокуратура совместно с Госавиаадминстрацией Украины. У нас нет данных о том, что самолет летел в Донецкую область. Но есть данные о том, что упавший самолет применялся для авиахимических работ и временно базировался в Пологовском районе Запорожской области. А по практике, авиахимработы проводятся на близлежащей территории от места базирования самолета», - объяснил Мксим Кацюба.

Напомним, легкомоторный самолет «Бекас» упал вечером 9 июня во время полета в районе села Чубаревка Пологовского района. В аварии пострадал пилот самолета - житель Харьсковской области, который от полученных травм скончался в больнице. Изначально Запорожская транспортная прокуратура рассматривала две версии падения самолета: ошибка пилота и ненадлежащее техническое состояние самолета.

 
Елена Киреева, "Репортер Запорожья"

74
20 червня о 20:46 в с. Басань Пологівського району згорів літак АН-2. Пожежа виникла на відкритій території при запуску двигуна літака. Вогонь охопив площу 40 кв. м. Горіння поширилось на весь літак. На місце події негайно прибула чергова варта СДПЧ-41 з охорони м. Пологи у складі 6 чоловік та 1 одиниці техніки. Бійці МНС за п'ять хвилин загасили полум'я за допомогою піноутворювача. Як розповів начальник Пологівського райвідділу МНС Олександр Семененко, літак АН-2 проводив хімобробку полів. Під час спроби запустити двигун виникло загоряння в відсіку двигуна. Екіпаж літака намагався за допомогою первинних засобів пожежогасіння ліквідувати пожежу, але безрезультатно. Викликали рятувальників. На щастя, ніхто не постраждав. Причина та обставини події встановлюються. За фактом ведеться слідство.









Інформація надана прес-службою ГУ МНС України в Запорізькій області

75
20 июня около около 21 часа в с. Басань Пологовского района Запорожской области, после заправки топливом загорелся смамолёт АН-2, Днепропетровской авиакомпании... В результате пожара самолет уничтожен и востановлению не подлежит, погибших и травмированы нет. Подробности и фото позже...

Страницы: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 54