Free thinker писал:"..Не буду вдаватися в деталі, але наша сторона вже на той час мала попередні домовленності з деякими російськими групами і деякими українськими що до участі у фесті (групи достойні).." это действительно так..могли приехать "Кипелов","Монгол Шуудан" и "ВВ"..только не к Барикаде естессно..ну не будем вдаваться в детали
Ну звичайно. Я, наприклад, не проти U2 почути в Гуляйполі. Чи Radiohead. Чи Massive Attack. Але ж справа зовсім не в цьому
Суть в тому, що люди (оргкомітет фесту) організовують подію, що цікава багатьом людям - і місцевим (що складають дуже приємне враження), і приїжджим.
Мені подобається ідея "Чиновники святкують в Києві, а нормальні люди їдуть в Гуляйполе" (з Києва зокрема
. Мені подобаються цінності і підхід організаторів (вони могли б просто заробляти гроши, не парячись, а займаються такою геморойною справою), від якого виграє вся Україна. (виграє - в сенсі отримує користь
Мені подобається гостинність гуляйпільців.
Мені багато чого подобається в цьому фестивалі і я з задоволенням на нього приїду.
З. І.
А Кіпєлов - це щось в стилі Арії? Щось отаке:
http://kipelov.ru/dskgraph.htmМені така музика не цікава (якщо можно це музикою назвати).
І не треба ставити оце в один ряд зі Скрипкою, у росіян є пристойні музиканти