Вітаю всіх:) Навіть тих хто мені не радий:) Не змогла не відписати, так як маю алергію на дизінформацію, в даному випадку від Free thinker. Розяснюю, ти правий, як ти назвав "барикада" закрилась пів року тому, але нюанс:))) Закрився ХАРКІВСЬКИЙ артк-клуб "Остання Барикада", і на закритті ми в Харкові започаткували щорічний фестиваль "Харківська Барикада". В цілому ми представляємо Мистецьке об'єднання "Остання Барикада", який проводить та організовує безліч культурних акцій, фестивалів. Наприклад в кінці червня в нас 2-х денна презентація сучасної української культури в Москві, везем туди письменників, музикантів, художників також культурних інтелектуалів для участі в круглому столі, в лютому започаткували ще один фестиваль в Івано-Франківську - фестиваль вертепів "Карпатія" (де зібрали всі вертепи з усієї України), наразі закінчуємо з диском та книгою по наслідкам фествалю "День Незалежності з Мазном-2006", готуємо акції для виступів в Сербії, Чехії, Польщі. Це далеко не весь перелік нашої діяльності, все перераховувати довго, та й часу шкода:) Щодо "Гламурних понтів" - дякую, я довго сміялась:))) Щодо Вашого приїзду, ми Вам чітко сказали, що нічого давати офіційне представництво від нас) і робити не будемо, докине буде вирішено питання з владою, і це нормально, куди мені запрошувати людей чи домовлятись про обладнання, коли немає визначеного місця для проведення?
Перший крок це влада, далі закипить робота. Є чудовий вислів "Собаки гавкають, а Караван йде далі.."