Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - ПАТРІОТ

Страницы: [1] 2 3 ... 24
3
    Сьогодні вщент заповнений мікроавтобус  цигарками, консервами, носки, чай, мед, печиво, пиріжки , хліб та інше. Доїхав до прикордонників та десантників, які знаходяться  в с. Чонгар. Швидко знайшли командира, познайомилися, з десяток солдатів з автоматами та снайперками обступили машину, розговорилися, розповіли їм, що ми із Гуляйполя!)  привезли їм гуманітарну допомогу.
    Віддали частину зібранних речей. Хлопці дуже задоволені ! Щиро дякують всім небайдужим, щиро радіють шоколаду, цукеркам ) упаковку х/б рукавиць розібрали митьтєво і пожалілися, що мало, кажуть вимушені багато працювати, руки горять...  А в повітрі висить важке повітря ВІЙНИ.... На питання чи буде стрилянина, майже одноголосно говорять, що напевно буде... Показують де засіли путінські снайпери, взагалі ситуація дуже напружена, сплять по дві-три години. Вночі навколо частини стоять розтяжкки, на всяк випадок. Зізнаються , що в разі чого вони смертники....
     Але попри всі негаразди та побутові проблеми у хлопців настрій  бойовий! Зробили кілька фото  назгадку
   Пожали мужні руки солдат і на їхнє прохання поїхали на Арабатську стрілку, туди де кілька днів назад оккупанти захопили газоперекачувальну станцію. Командир по телефону повідомив там своїх, щоб нас пропустили, виявилося, що це було зроблено невипадково..
    Але все одно зустріли нас не дуже люб"язно. І на це були причини. Ситуація там дуже напружена, солдати сприймають гостей як потенційних ворогів. Тримають кругову оборону, окупанти на Мі24 постійно порушують кордон та роблять майже над головами хлопців прольоти над їх позиціями, при цьому льотчики показують жестами, що будуть відрізати хлопцям голови! ...
     От такі "брати" у нас!!! І хто цікаво після цього фашисти!?
 Все що залишилося в машині вигрузили. Поки носили коробки та розмовляли, солдати стали трохи не такі похмурі та суворі. Почали дякувати людям які передали їм все привезене,  командир почав розмовляти показав нам де засіли окупанти, поділився своїми проблемами та потребами (окрема тема про яку просто не хочеться писати) .... Та розмова закінчилася миттьєво, краєм ока побачив, як солдати розбігаються по окопах. Нам негайно наказали  покинути передову, бойова тривога!
    По дорозі додому, по телефону дізналися, що хлопці відбили 200 метрів Української землі. Слава Героям! Слава Україні!
 
   

4
Вибачаюся , але щось хтось не так зрозумів ..військовим до кордону з кримом а не в Крим. В Крим ми просто не проїдемо...

5
 Гуляйпольці Ви молодці ! На фото зібране в неділю в ранці за пару годин.

6
З  форуму


Сегодня ездили с ребятами в Чонгар, поддержать наших десантников, передать продовольствие и теплые вещи и вообще, своими глазами увидеть как обстоят дела. Для небезразличных вкратце опишу ситуацию, чтобы не выдавать никаких военных тайн. Сначала о хорошем.

 1. Ребята все контрактники, сильные духом, совершенно не подавленные, полны патриотических чувств и реально круты. Один такой солдат стоит пятерых истеричек.
 2. ОЧЕНЬ много помогают со всех регионов Украины. Кто-то привозит дизель, кто-то продукты, кто-то вещи. Ребята просят больше не возить ЕДУ, единственное чего не хватает, это хорошей экипировки, шлемы, разгрузки, жилеты. Все остальное есть в избытке (это естественно за счет активистов, а не от государства).
 3. На кордоне царит атмосфера единения душ, ГАИ, пограничники, военные и приезжающие активисты, журналисты и даже девочки из Херсона с каким-то концертом - все очень тепло и радушно общаются друг с другом. Путину нужно сказать большое спасибо, за такое сплочение нации.
 4. С российской стороны в деревню заезжали мародеры на БТРе и пьяные ночью искали водку. В результате -20 к карме противника, народ их теперь ненавидит. У наших в частях сухой закон, командиры не дремлят.

 Теперь о грустном.
 1. Ни одного генерала тут не было в радиусе 500 км. Они там делят портфели и никто даже не парится узнать как дела у ребят на передовой.
 2. С политиками ситуация немного лучше, но совсем немного. В результате ребята чувствуют, что народу они нужны, а правительству как-то не очень.
 3. Никакой спецтехники по созданию укреплений, с российской стороны укрепления были созданы очень оперативно, слаженно и с использованием специализированной техники.
 4. Экипировка у ребят хуже чем у местной страйкбольной команды. Ни разгрузок, ни жилетов, ни наколенников с налокотниками, ни очков от сильнейшего степного ветра, ни калиматоров на автоматах.

.................

Вот список необходимого:

 !. Абсолютно всем, нужны солнечные батареи. В поле, это единственный способ зарядить телефоны. Связь глушат, поэтому телефоны разряжаются очень быстро.
 1. Погранотряду на Колончаке (в поле) нужны:
 бронежилет облегч. 2+ кл - 4 шт
 кобура тактическая на ногу для ПМ - 4 шт
 бинокли Б-12 и выше - 4 шт
 радиостанции с гарнитурой - чем больше, тем лучше (радиум 4-6 км, 2ух диапазоновые)
 разгрузки (цвет олива) - 40 шт
 камелбэк (питьевая система) - 4 шт
 хим.пакеты согревающие (грелки химические) чем больше, тем лучше - расходники
 ружейное масло (да, докатилсь) – чем больше, тем лучше – расходники
 2. Николаевским десантникам (они на блокпостах и в поле).
 (79 аэромобильная бригада) нужны:
 бронежилеты 4 кл. и выше - 300 шт
 каски карбоновые или титановые - 300 шт
 хим.пакеты согревающие много
 термобелье (размеры L XL XXL) - 300 шт (50 %, 40% и 10% соотвественно размерв)
 тепловизор - 1 шт
 берцы (р. 42, 43, 44) - по 70 каждого размера. р 41, 45, 46 по 30 каждого размера
 перчатки тканевые - 300 шт
 перчатки тактические - 300 шт
 фонарики тактические - 100 шт
 фонарики дальнобойные - 100 шт
 палатка армейская (на 200 чел)
 сигареты, чай, сладкое (в том числе шок. батончики, шоколад)
 3.Боевое охранение летной части (Николаев)
 Маскировочные халаты «Леший» или «Кикимора» - 20 штук
 Маскировочные сети «солома» - товар штучный, сколько будет)
 Если нет указанных, сгодятся другие.
 5. Житомирскому погранотряду нужны:
 ДТ
 А-76

7
http://forum.od.ua/showthread.php?t=2253938&pagenumber=

Думаю щось кометувати не треба...
Дзвонив до знайомих у Запоріжжі ..  вони вже возили допомогу ..А Ми що !?

Збираємось хто не байдужий ..зносимо  (сигареты, чай, сладкое (в том числе шок. батончики, шоколад))
До Дикуна Андрія, вул.Шевченко 51 (там де продають цемет) ...
також в наших силах ...носки. білизна ..
Плануємо в середу поїхати в Чонгар.

Ми на дивані !! а вони там в палатках
 

8
 На сайті ГО     виложена остання відповідь районної брехухи.  В газеті всі стрілки перевели на райдержадміністрацію всі статті пишуться і редактуються там, тому всі притензії до брехні туди, там роблять квадратні очі, наче вони нічого не пишуть...  Саме цікаве пропнують нам Громаді займатися дорогами, розвитком підприємств, створенням робочих міст також розвивати туризм... Питання нахренам нам тоді місцеві чиновники??

9
Були на сесії особисто , слухали, фракція комуністів і батьківщини молодці ! Пікл№ха коз?л сказав що він ще повернеться до питання розробки нашого родовища! жаль нема тут смайла який хочеться йому показати. 82 депутата підтримали пропозицію фракції комуністів і батьківщини скасувати своє попереднє рішення! Сила наша в нашій єдності! разом вийшли і маємо результат.
А як же з рішенням гуляйпільської районної ради, адже крім клопотаняя вони не винесли більше ніякого рішення і таким чином не скасували своє грудневе рішення, якщо воно дійсно було, як нас запевняла громада (тоді чому не вимагаємо від них скасування цього рішення, як це виконала обласна рада)
Чому в суботньому номері місцевої брехухи в одній із статей проскочило, що голова громади Дикун Андрій, а де діли Левченка С., адже якщо мене не підводить пам’ять на всих мітингах ніде не фігурував пан Дикун?
Чому ніхто не висвітлює останніх подій, чи влада вже притисла активістів громади?

Ніде нікого не дівали ! Ви самі відповіли на своє питання ніде не було Дикуна а тепер зявився, це проста інформаційна утка! І Вам її закидають в кожному номері газети точніше місцевої брехухи! Воювати з брехнею значить повірити в її існування ..нехочемо нема часу і сенсу... в усих є інет майже всі були на мітингах ... що, ще розказувати ?... там все зрозуміло хто є хто.. Притиснути можна кого хочеш ... Але вільну людину неможна...!

10

"Сегодняшнее решение временное, и весьма возможно, что появятся новые инвесторы, которые смогут конструктивно подойти к этому вопросу", - сказал он.




От цікаво що в їх розумінні КОНСТРУКТИВНИЙ підхід?  ???

11
А что есть действительно?
Есть теперь куча депутатов "против" карьера .. да все прям против сразу стали за пеклушенком.
и есть призыв "любить гуляйполе правой рукой" (т.е. идите на субботник, работайте вметсто "благоустрия", а там на эти денежки купят еще один кайен себе).
Мешаете  власти благоустраивать город силами горожан.
Синий флажок еще взять надо не забыть. Вот и все, что есть :)

p.s. Какая там газета, о чем вы :)

 Нам там в газеті закинули що ми рози не садили з чинушами. так їхня задача створювати робочі місця а не розочки садити! Звичайно легше одне місце чухати .... а ще про дитячі майданчики які вони відкрили , от тільки цікаво, а хто їм бетон давав ? звичайно один з представників "Гуляйпільської громади" от про це скромно промовчали)

12
Хоть бери и свою газету открывай

Зачем? Кому нужно - знают, где и что искать/читать, а кто считает, что акции против карьера были проплачены Америкой, чтобы внести сумятицу в доверии власти и ПР, тому газета - кипяток,  проплаченный Америкой,, да на нежную спину :)

PS. Про Америку мне сказали 3! человека с высшим образованием. Сказка - ложь, да в ней намек, как народ хавает джинсу...

В цій історії зрозуміло одне поки три місяці ми били мимо ніхто нічого не писав і не згадував нас)) коли попали в точку, а точніше коли на площу вийшло 3-4 тисячі ЛЮДЕЙ ! ! яким не пофіг чим дихати і що пити!  чинуші всралися за свої місця от тоді з їхніх гнилих душ потекло гам@@но!  про пропачений мітинг і всяка інша чуш.. Комуністку яка з трибуни обл ради на сесії читала про те, що до неї звернулися громада і на це звернення вона підготувала проект рішення обласної ради , три дня і три ночі не давали спати щоб вона відмовилася від цього проекту.. Нардеп з ВР до мене особисто дзвонив і говорив про це. Влада панічно боїться людей !! все інше їм пофіг!

13
Лист обуренх людей поведінкої наших місцевих вождів.

14
 О. Муха категорично відмовляється друкувати  звернення ГО "Гуляйпільська громада" до гуляйпільців, нашу відповідь бруду і образам які лються зі сторінок районної газети.   Але районка це не увесь простір де можна виложити свої думки .

15
Були на сесії особисто , слухали, фракція комуністів і батьківщини молодці ! Пікл№ха коз?л сказав що він ще повернеться до питання розробки нашого родовища! жаль нема тут смайла який хочеться йому показати. 82 депутата підтримали пропозицію фракції комуністів і батьківщини скасувати своє попереднє рішення! Сила наша в нашій єдності! разом вийшли і маємо результат.

Страницы: [1] 2 3 ... 24