gulaypole.info

Пологи => Новости региона => Тема начата: rescuer от Июня 15, 2010, 21:18:16

Название: 1 червня пологівські бійці МНС врятували жінку
Отправлено: rescuer от Июня 15, 2010, 21:18:16
1 червня бійці МНС врятували жінку, яка впала у колодязь.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/01_06_10.jpg)

Близько півдня до чергової частини Пологівського райвідділу МНС надійшло повідомлення про те, що в селі Тарасівка, по вул. Степовій, 75-річна жінка впала до старого колодязя, що знаходиться на подвір’ї її помешкання. Рятувальники на чолі з майором Григоренко негайно прибули до місця виклику автомобілем першої допомоги.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/01_06_10_1.jpg)

Було встановлено, що в старому колодязі з напівзруйнованим зрубом на глибині 12 метрів знаходиться жінка. Бідолашна ледь трималася в крижаній воді. Жінка вчепилась за край невеликої драбини, яку спустили їй сусіди і перебувала в критичному стані. Не гаючи ані хвилини та ризикуючи бути заваленим нестабільними конструкціями колодязю, за допомогою рятувальної мотузки до потерпілої спустився відважний рятувальник Сергій Курілов.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/01_06_10_2.jpg)

Рятувальники оцінили обстановку та неможливість закріплення рятувальної мотузки на потерпілій із-за тісного простору. Також була ймовірна можливість обвалу кладки колодязю. МНСник міцно обхопив руками та зафіксував рятувальною мотузкою 75-річну бабусю. Його та знесилену, змерзлу і перелякану жінку було піднято на поверхню. Сільським фельдшером потерпілій була надана медична допомога.

(http://zpmns.gov.ua/images/stories/main/01_06_10_3.jpg)

Інформація надана прес-службою ГУ МНС України в Запорізькій області