Гуляйполе > День Незалежностi з Махном

Пдтримаємо проведення фестиваля "ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ З МАХНОМ" 2007.

(1/11) > >>

Patriot:
Так склалося, що всі питання, які стосуються нашого з вами життя, що нам робити, яку музику слухати, що можна, що не можна дивитися по ТВ навіть з яким вмістом сої в ковбасі нам споживати вирішують чиновники. Але на привеликий жаль ці чиновники не є взірцем правильної поведінки.
   Нам стало відомо, що питання проведення фестивалю в Гуляйполі залежить від чиновників в Запоріжжі обаластній Державній Адміністрації. А конкретно від Фролова Миколи Олександровича заступника Червоненка. В четверг 16-00 під час прямої лінії нам вдалося поспілкуватися з Фроловим який висловив своє негативне ставлення до фестиваля посилаючись на якісь три листи, звернення до ноьго в яких начебто учителя та якісь люди просять заборонити проведення фестивалю В Гуляйполі. Після тривалої розмови нам вдалося досягти деяких компромісів.
   Ми також спілкувалися з організаторами фестивалю. Програма фестивалю планується бути дуже цікава і насичена. Плануються виступи відомих співаків, поетів та театрів. Була розмова і про зміну формату, щодо нецензурної лексики. Виходячи з обставин які склалися.
   Звертаюся від себе особисто та членів "Гуляйпільської Громади" до всіх Гуляйпільців та гостей фестиваля, одним словом до тих хто хоче підримати проведення фестиваля в
Гуляй-Полі. Напишіть будь-ласка листи в м. Запоріжжя. Адреса;   Заступнику голови облдержадміністрації Фролову Миколі Олександровичу, Проспект Леніна,  Обласна Державна Адміністрація м. Запоріжжя індекс; 69107
  прохання бути активними бо від Вас залежить доля фестиваля. Листи повинні бути лаконічні та з зворотньою адресою тобто не анонімні. "Гуляйпільська Громада" токого листа вже написала.

Free thinker:
.....Був дзвінок і з Гуляйполя. Цікавились, чи буде цього літа фестиваль у їхньому місті, присвячений Нестору Махно, подібний торішньому. «Подібного не буде, - відповів Микола Фролов. – Такого вульгарного видовища ми більше не допустимо». Тоді на адресу обласної виконавчої влади і зокрема управління культури і туризму буквально посипались листи із запитаннями, «хто допустив таке, чому відкрито лунає лайка, брутальні слова ?» .....

http://www.zoda.gov.ua/ua/mainnews/n200706152298.html

rabbit:
 Прочитал, аж прослезился :cray:

Patriot:
   Треба звернутися з пропозицією до організаторів. Організувати в спортивному комплесі для тих кому не подобається, альтернативний фестиваль, наприклад; турнір із шахів.

Patriot:
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ.
Стаття 5.
Україна є республікою.
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Це так для роздумів, хто є хто?

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии