Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - ПАТРІОТ

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 24
31
Гуляйпольці !! вітаю Вас ви перемогли і поки на деякий час питання карєру відкладається!  8)

32
гарно все було. Так ащо тепер далі буде?

далі буде, якщо коротко процес утворення власника землі.

І ще хотів би наголосити, що рішення територіальної громади вчора проголосоване обовязкове до виконня! ніяких дій повязаних з карєром  без вашої згоди влада тепер не має права робити!

34
   Поки можу сказати тільки одне такої активності я не очікував! Тому молодці !!! Так тримати !
  Наші можновладці які звикли проводити свої заходи далеко від простого люду сьогодні накінець почули відношення до себе...
  Одна справа говорити в своїх кабінатах, що вони проти карєра , а інша справа перед людьми говорити неправду..от і почули, що про них думають...
   Дзвонили знайомі з Запоріжжя наших місцевих чиновників у повному составі на коврик до Піклушенка завтра) співчуваю), але не варто було трогати махновців за живе!

35
1+1 , понеділок новини о 19-30
ІСТВ . понеділок новини о 18-45
ІСТВ , понеділок "Надзвичайні новини зі Стогнієм"  о 19-15 (рекомендую подивится бо тут буде журналістське розслідування)

можливі зміни, якщо зоборонять показувати))

36
Сьогодні в 11-00 відбулися збори громади за ініціативи влади та "Гуйчурського ГЗК" не зважаючи на те, що на ці збори добровільно принудітєльно були "запрошені" держслужбовці та селяни з навколишніх сіл одностайного одобрямс на геологічне вивчення та дослідно промислову розробку Гуляйпільського родовища від людей отримати не вдалося, так ще й в людей вистачило наглості відмовитися від заготовленої чиновниками резолюції зборів! Замість заготовленної люди підтримала резолюцію яку підготувала громадська організація "Гуляйпільська громада" яка прозвучала так;
 Проект рішення громади м. Гуляйполя та Гуляйпільського району від 6 квітня 2013 року

 Представники громади, що зібралися 6 квітня біля КСК «Сучасник» на громадських слуханнях про перспективи геологічного вивчення у тому числі дослідно промислової розробки залізистих кварцитів Гуляйпільського родовища вирішили:

 1.Заборонити будь-яку гірничорудну діяльність чи будь-які роботи з її початком, включаючи розробку проектно-кошторисної документації, виділення земельних ділянок, видачу дозвільних документів, ведення переговорів чи укладення договорів з приватними структурами та будь які інші дії, що ведуть або можуть привести до розробки Гуляйпільського родовища магнетитових кварцитів на території Гуляйпільського району біля селища Залізничного.

 За цю резолюцію учасники зборів проголосували майже одноголосно (десь близько 220-260 чоловік було присутніх всього на зборах) а самі сміливі закріпили цю резолюцію своїми підписами, 183підписа.
 Голова районної ради намагався виправити ситуацію )) і вносив два рази свою резолюцію, але люди свистом і своїм категричним "фе" відмовилися .... Дісталося від гуляйпільців і голові обл. ради Матвієнку, трошки затюкали..... Представники ГЗК приїхали не підготовленні один читав з бумажки, яку чи то вперше побачив чи просто давно в школі вчився) другий не знаходячи аргументів перейшов на розмову тіпа "сам дурак" в кінці договорився до того ,що сказав дослівно" невже вам не надоїло так жити??!!, у вас на полях нічого не росте і врожайності нема ,давайте розриємо карєр і тоді ви заживете " Просто піз....ц . Це притому, що район постійно в першій пятірці по урожайності зернових культур... Привезли якогось пенсіонера з Дніпрорудного який розповідав про зарплати в 6000 т. гривень і райське життя робітників в шахті... до чого шахта коли в нас мова про геологічне вивчення??)) і взагалі щось важко було зрозуміти, що хотіли від людей, згоди на розробку чи згоди на геологічне вивчення ?
 Потім понеслось і шановні пани від влади почали звинувачувати "Гуляйпільську громаду", що нам хтось пише тексти і що ми працюємо на якісь невідомі політичні сили?))) Вобщим коли закінчуються аргументи починаються різного роду безглузді звинувачення... Шановні пани карєристи, чиновники та їх прислуги. Ми захищаємо нашу землю ! наших дітей! майбутнє наших дітей і внуків! Ми на своїй землі! А ви на нії чужинці і загарбники ! Ви працюєте за гроші ! а Ми працюємо отримуючи енергію і натхнення від землі, яка нас кормить зігріває і захищає! З нами Бог! А хто з вами...?.

37
Вам вирішувати, як жити
Шановні гуляйпільці та пологівці. Ми всі ЖИВЕМО на одній землі, ДИХАЄМО одним повітрям, П’ЄМО одну воду… Ми такі схожі, бо маємо багато СПІЛЬНОГО. Адже ми ростимо своїх ДІТЕЙ та бажаємо їм гарного  МАЙБУТНЬОГО. Ми щовесни пораємось на своїх городах, спілкуємось по телефону зі своїми рідними. Іноді ходимо до них у гості. Ми готуємо сніданки та обіди, плануємо ремонти, пораємо  худобу або ж ходимо на роботу. Ми звикли до нашого життя. Але все може змінитись…
Нам випало жити на досить цікавій землі. Землі, де є дуже бажані надра. Бідні на руду.  Проте декілька років поспіль невідомі раніше компанії намагаються розпочати їх розробку. Нас ЗАПЕВНЯЮТЬ, що відкриття надр бідних на руду то є добре. Нас ПЕРЕКОНУЮТЬ, що відкриття кар’єру для аграрного району буде корисним.  Від нас ВИМАГАЮТЬ не чинити опір. Нам ПОГРОЖУЮТЬ, бо  якщо не мовчатимемо, втратимо роботу. Але ніхто не замислюється над тим, що при відкритті кар’єру нам    НІЧОГО БУДЕ ВТРАЧАТИ.
Шановні нам БРЕШУТЬ, нахабно брешуть У ВІЧІ, приховуючи справжню цінність кар’єру. Нам ніколи не розкажуть про те, чому ж гуляйпільці займають одне з перших місць в області по ОНКОЗАХВОРЮВАННЯМ. Нам не скажуть, що через певні особливості залягання,  руда буде видобуватись ВІДКРИТИМ СПОСОБОМ. Нам не будуть розповідати, що про свої городи, паї, землі ми зможемо забути. І, звісно, промовчуть про те, що ми з вами ВТРАТИМО питну ВОДУ. Нас запевняють, що лише проведуть дослідні роботи. Але чи замислювались ви, чому ті дослідні роботи розтягнуті на 5 років? Та чи впевнені ви, що результати робіт будуть об’єктивними?
Ви не замислювались, чому у місцевих ЗМІ друкується лише ОДНОБІЧНА ІНФОРМАЦІЯ про кар’єр? А тепер здогадайтесь, наша ВЛАДА «за» чи «проти» кар’єру…
Вас ЗАПЕВНЯТЬ, що без вашого дозволу жоден екскаватор не приїде в Залізничне. Проте чи питають у вас думки, коли НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ? Чи коли змушують йти у відпустку ЗА СВІЙ РАХУНОК? Чи ви сподіваєтесь, що спитають вашу думку тоді, коли йдеться мова про ВЕЛИКІ ГРОШІ?
Шановні, якщо вам не байдуже до тієї землі на якій ЖИВЕТЕ, повітря  яким ДИХАЄТЕ, якщо ви маєте хоч трішечки любові, до того, чим живете… ПРИХОДЬТЕ  у неділю, 7 квітня, о 12:00 до КСК «Сучасник» для того, щоб відстояти своє право жити на екологічно благополучній території. Приходьте та не будьте байдужими надалі!

39
 Ви молодці!

40
 Запрошуємо до КСК"Сучасник" 7.04.2013р. о 12-00 на збори громади м. Гуляйполя
Запрошені; Голова Зап. обл. ради Матвієнко, народні депутати, представники місцевої влади, виявили бажання
приїхати та підтримати гуляйпільців представники сусідніх районів м.Пологи.м. Оріхова м. Новомиколаєвки, козаки і ще багато люду...
  Не можу не прокоментувати обяву в місцевій районці. Нажаль попри значний розголос у ВЛАДІ продовжують затерати проблему перекручиючи та недоказуючи людям до кінця що чекає жителів.. В обяві  написано "..Про перспективи геологічного вивчення родовища" 
  Люди добрі яка може бути перспектива геологічного вивчення!??? А чому не дописали те речення через кому після геологічного вивчення ...яке звучить так "та в тому числі дослідно промислова розробка" тобото мають право на розробку до 10 % від вміста руди в родовищі... Звичано нащо людям знати правду? почнуть питання задавати, що чого краще недоговорити основне народ запросити лапші навішати потім перекрутити і видати за бажане!
  ТОМУ МИ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАК ЗВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАННЯХ І ЛЕГАЛІЗОВУВАТИ РОЗРОБКУ РОДОВИЩА "ГАЙЧУРСЬКОМУ гзк" НЕ  БУДЕМО!! 

 А ТИХ ХТО ТАМ БУДЕ ДУЖЕ ПРОШУ НІЗАЩО НЕ ГОЛОСУЙТЕ !!!

41
   Відповідь не витримує ніякої критики..... Поваги до людей НОЛЬ!! Прислати док.  які неможливо читати!!
 На зборах громади ми побачимо те чого вони бояться ! а боїться наша влада одного згуртованих і обєдних людей !!  На моє прохання наша помічниця в Запоріжжі знайшла і прислала екологічну картку на Гуляйпільське родовище. Все що могли заховали ,але про складні гідрогеологічні умови мабуть просто совісті не вистачило заховати... Візьміть калькулятор і побачите наслідки тільки по воді що буде з районом...

42
Народ нужен був поки у чесні  вибори гралися.. а тепер до слідуючих виборів будете по пропускам ходити до них на шоу ...

43
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 25, 2013, 22:06:32 »
Я одне скажу я наприклад спалив кучу свої бабок просидів в києві неділю , щоб накопати хоч якусь інформацію по темі карєра....

44
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 25, 2013, 21:59:00 »
   Хлопці прикращайте фігньой страдать хто далі плюне і т.д..  Вас читають не тільки смертні, а й всі органи в тому числі ті що сидять на унітазі... ну не давайте їм повод сміятися над собою ..давайте матюкати один одного в лічкі!?))) а тут по ділу говорити!

45
Новости (события) / Re: ЗАКЛИК ДО ДІЙ!
« : Марта 24, 2013, 21:09:24 »
 2 березня на зборах було зібрано 615+150 підписів!  Коли перший рааз в 2005 р. збирали підписи  ..тоді було зібрано 2700 підписів ..цей раз їх думаю буде набагато більше!

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 24