Автор Тема: Запрошуємо до КСК"Сучасник" 7.04.2013р. о 12-00 на збори громади м. Гуляйполя  (Прочитано 5772 раз)

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
 Запрошуємо до КСК"Сучасник" 7.04.2013р. о 12-00 на збори громади м. Гуляйполя
Запрошені; Голова Зап. обл. ради Матвієнко, народні депутати, представники місцевої влади, виявили бажання
приїхати та підтримати гуляйпільців представники сусідніх районів м.Пологи.м. Оріхова м. Новомиколаєвки, козаки і ще багато люду...
  Не можу не прокоментувати обяву в місцевій районці. Нажаль попри значний розголос у ВЛАДІ продовжують затерати проблему перекручиючи та недоказуючи людям до кінця що чекає жителів.. В обяві  написано "..Про перспективи геологічного вивчення родовища" 
  Люди добрі яка може бути перспектива геологічного вивчення!??? А чому не дописали те речення через кому після геологічного вивчення ...яке звучить так "та в тому числі дослідно промислова розробка" тобото мають право на розробку до 10 % від вміста руди в родовищі... Звичано нащо людям знати правду? почнуть питання задавати, що чого краще недоговорити основне народ запросити лапші навішати потім перекрутити і видати за бажане!
  ТОМУ МИ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ТАК ЗВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАННЯХ І ЛЕГАЛІЗОВУВАТИ РОЗРОБКУ РОДОВИЩА "ГАЙЧУРСЬКОМУ гзк" НЕ  БУДЕМО!! 

 А ТИХ ХТО ТАМ БУДЕ ДУЖЕ ПРОШУ НІЗАЩО НЕ ГОЛОСУЙТЕ !!!

ПАТРІОТ

  • Sr. Member
  • ****
  • Сообщений: 351
  • Карма: +36/-9
    • Просмотр профиля
Вам вирішувати, як жити
Шановні гуляйпільці та пологівці. Ми всі ЖИВЕМО на одній землі, ДИХАЄМО одним повітрям, П’ЄМО одну воду… Ми такі схожі, бо маємо багато СПІЛЬНОГО. Адже ми ростимо своїх ДІТЕЙ та бажаємо їм гарного  МАЙБУТНЬОГО. Ми щовесни пораємось на своїх городах, спілкуємось по телефону зі своїми рідними. Іноді ходимо до них у гості. Ми готуємо сніданки та обіди, плануємо ремонти, пораємо  худобу або ж ходимо на роботу. Ми звикли до нашого життя. Але все може змінитись…
Нам випало жити на досить цікавій землі. Землі, де є дуже бажані надра. Бідні на руду.  Проте декілька років поспіль невідомі раніше компанії намагаються розпочати їх розробку. Нас ЗАПЕВНЯЮТЬ, що відкриття надр бідних на руду то є добре. Нас ПЕРЕКОНУЮТЬ, що відкриття кар’єру для аграрного району буде корисним.  Від нас ВИМАГАЮТЬ не чинити опір. Нам ПОГРОЖУЮТЬ, бо  якщо не мовчатимемо, втратимо роботу. Але ніхто не замислюється над тим, що при відкритті кар’єру нам    НІЧОГО БУДЕ ВТРАЧАТИ.
Шановні нам БРЕШУТЬ, нахабно брешуть У ВІЧІ, приховуючи справжню цінність кар’єру. Нам ніколи не розкажуть про те, чому ж гуляйпільці займають одне з перших місць в області по ОНКОЗАХВОРЮВАННЯМ. Нам не скажуть, що через певні особливості залягання,  руда буде видобуватись ВІДКРИТИМ СПОСОБОМ. Нам не будуть розповідати, що про свої городи, паї, землі ми зможемо забути. І, звісно, промовчуть про те, що ми з вами ВТРАТИМО питну ВОДУ. Нас запевняють, що лише проведуть дослідні роботи. Але чи замислювались ви, чому ті дослідні роботи розтягнуті на 5 років? Та чи впевнені ви, що результати робіт будуть об’єктивними?
Ви не замислювались, чому у місцевих ЗМІ друкується лише ОДНОБІЧНА ІНФОРМАЦІЯ про кар’єр? А тепер здогадайтесь, наша ВЛАДА «за» чи «проти» кар’єру…
Вас ЗАПЕВНЯТЬ, що без вашого дозволу жоден екскаватор не приїде в Залізничне. Проте чи питають у вас думки, коли НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ ЗАРПЛАТНЮ? Чи коли змушують йти у відпустку ЗА СВІЙ РАХУНОК? Чи ви сподіваєтесь, що спитають вашу думку тоді, коли йдеться мова про ВЕЛИКІ ГРОШІ?
Шановні, якщо вам не байдуже до тієї землі на якій ЖИВЕТЕ, повітря  яким ДИХАЄТЕ, якщо ви маєте хоч трішечки любові, до того, чим живете… ПРИХОДЬТЕ  у неділю, 7 квітня, о 12:00 до КСК «Сучасник» для того, щоб відстояти своє право жити на екологічно благополучній території. Приходьте та не будьте байдужими надалі!