Гуляйполе > День Незалежностi з Махном

Фестиваль в Гуляйполе 2007 - итоги

<< < (2/4) > >>

gris:

--- Цитата: gris от Августа 27, 2007, 13:33:03 ---2 раза сорвал голос, ноги отваливаются, это были лучшие 2 дня в этом году!!!

--- Конец цитаты ---

Фотки будут позже!!!

Patriot:
 Дуже добре що фест відбувався на пртязі двух днів. Перший день був якийсь важкуватий, а другий день сподобався. Для мене гловне, що було спілкування. Познайомився з німцем з Берліна, журналіст, ведучій англомовного радіо. Дотошний дядя все йому хотілося знати, сказав, що зробить кілька передач про фест, Гуляйполе і звичайно про Махна так, що скоро Європа узнає про нас. Вдячний Києвлянам, які проміняли чистий майдан на наш стадіон і витримали наш пил та жару.

Nomad:
 Усе було прекрасно, торік я привіз з собою 3 чоловік, цього року нас було 20. Познайомились з лірником Сашком, співали бурсацькі, повстанські і просто народі пісні, потім набрали пива і збірною Кривбас-Донбас на чолі з дядьком Сашком пішли знайомитися по наметовому містечку. На пилюку не зважав, ковбасився під Борщ, Фліт, КАРПУ, шия не розгинається, ноги гудуть, підбите око (у слемі) ;D. Ходили на річку, ну там якось не дуже, відвідали краезнавчий музей. Якшо не подохну то приїду наступного року.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
СЛАВА МАХНУ!!!
ВЕЛИКА ПОДЯКА ГУЛЯЙ ПОЛЮ!!!!!!!

Strekoza:
 :bye:„Листи мої на згадку рейок,
Думки, мої так само – в такт...”

Багато сонця, світла і тепла... Як від землі, так і від людей, що тут мешкають. Отримала справжнє задоволення, відкриваючи для себе Запоріжжя)) Фестиваль запам'ятався не скільки „літераторами”, яких надивилася в Києві, стільки „духом махновським”, який передавався всім гостям. Відкритті, щирі, гостинні люди. Море спілкування і енергії)) Можу сказати точно, що 2 дні, повністю відповідали назві – „Гуляй-поле”. До Києва повернулась з усмішкою і внутрішньою впевненістю, що Україна ще не вмерла)) (ні слава, ні воля!!!)  :dance:
Звичайно, пилюка. Звичайно, не всі гурти, як на мене можна віднести до андеґраунду... Але важливе не це! Важливе саме відчуття свята. А воно було!!! :victory:

--- Цитировать ---СЛАВА УКРАЇНІ!!!
СЛАВА МАХНУ!!!
ВЕЛИКА ПОДЯКА ГУЛЯЙ ПОЛЮ!!!!!!!
--- Конец цитаты ---
ПРИЄДНУЮСЬ ;)

Сашко Корнієнко:
я поділюсь враженнями від Гуляйполя і гуляйпільців, бо від фесту у мене такі враження, що забянять :)

1) гуляйпільці у цьому році краще підготувались по розселенню - була створена прекрасна база по житлу.

2) окремий респект Світлані Коростелевій - за готель і кафе. жоден музикант ( а серед цих груп є і конкретно балувані) нічого поганого не сказав ні на рахунок житла, ні на рахунок їжі.

3) попри постійний скандал, Неміч виконав все, що від нього просили, за що подяка

4) традиційно не перестаю дякувати ГГ і дивуватись, скільки сил у хлопців будувати громадянське суспільство у ГП. молодці! окремий респект Сергію ЛЕвченко за нянькання з німцем :)

5) негативно вразили підприємці. у людей багато жовчі, а це призводить до хвороб

6) найгірше враження - як високодуховні гуляйпільці повели себе під час Томатного лідера нації. мене просто викинули від тих помідорів і ще пару раз двинули. причому це були саме гуляйпільці -наші припанковані мешканці наметів слухняно чекали, поки почну з них брати гроші. далі лунали погрози, а потім один з цих високодуховних намагався кинути пляшкою по стіні - полковник його заспокоїв.

загалом я втомився меньше, краще знаю Гуляйполе і майбутнього року фест буде ще крутішим (якщо буде)

 

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии